What’s another Waterloo? de nieuwe productie van Parbleu! speelt zich af achter de schermen van het Eurovisie Songfestival, dat vooral een megagroot televisiespektakel is.

Nederland is de host, omdat het voor Zweden te duur werd om na zeven overwinningen weer de gastheer te zijn. De mensen die achter de schermen werken worstelen met hun verleden, verloren liefdes, onuitgesproken verlangens, trots en ambitie. Gedurende het hele stuk speelt de vraag: wie staat er straks aan de top, wie wint het songfestival?  Een lust voor iedereen voor wie het songfestival een guilty pleasure is.

Parbleu! is bekend om haar vocale kwaliteiten. In What’s another Waterloo? zijn die te horen in zo’n twintig bekende én onbekende songfestivalnummers.

Regie: Charlotte Roels
Muzikale leiding: Arjen Göbel
Script: Henk Wijtsma en Ed van Schaagen

What’s another Waterloo? wordt gespeeld op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 mei a.s. in Theater het Zonnehuis, Zonneplein 30, 1033 EK Amsterdam. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Meer informatie en reserveringen: www.parbleu.nl

What’s another Waterloo? is de 19e productie van Parbleu! In 2017 speelde Parbleu! de musical Spoed, ook in Theater het Zonnehuis.
En daarvoor bracht dit gezelschap o.a. Mijn Hemel (2012), Bad Girls (2010), Airport (2009), A Chorus Line (2007), de Shakespeare-musical Illyria (2004), Rock The Boat (2000), Foxtrot (21998) en En nu naar bed (1997).