De musical Everybody’s Talking About Jamie is op zaterdag 24 en zondag 25 augustus vertegenwoordigd op de Uitmarkt in Amsterdam. Tijdens de Uitmarkt kan het publiek de stand met GIF-photobooth geheel in stijl van de musical bezoeken. Ook is er een meet & greet met de West End acteurs en treedt de cast zondagavond op tijdens de Musical Sing-a-Long.

”Out of the darkness into the spotlight“

Alle bezoekers van de Uitmarkt kunnen dit weekend in de Carré stand een eigen Everybody is Talking About Jamie gifje maken. Dat kan met de GIF-photobooth waar men het zelfgemaakte gifje vervolgens op social media kan delen met de hashtag #JamieAmsterdam. Laat je verrassen, begeef je even in de wereld van Jamie en stap zelf in de spotlight! Everybody’s Talking About Jamie is te vinden op het Museumplein: standnummer 106. 

Meet & Greet

Zondagmiddag 25 augustus tussen 16:45 en 17:15 uur is een deel van de cast aanwezig bij de stand. Bezoekers kunnen op de foto met o.a. Layton Williams (Jamie New) en andere castleden van de West End musical. Kijk voor actuele informatie op: carre.nl.

Optreden tijdens de Musical Sing-a-Long

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de Musical Sing-a-Long. De cast van Everybody’s Talking About Jamie zingt onder begeleiding van The New Symphonics het openingsnummer uit de voorstelling. De Musical Sing-a-Long wordt zondag 25 augustus vanaf 21.15 uur live uitgezonden bij de AVROTROS op NPO 1. Meer informatie op uitmarkt.nl.

Over de musical

In de actuele feel-good musical Everbody’s Talking About Jamie volgen we de ups en downs in het leven van de 16-jarige Jamie, zijn moeder en zijn klasgenoten. Jamie durft anders te zijn, spreekt zich uit en stapt in de schijnwerpers in een wereld waarin dit onmogelijk lijkt.
 
Everybody’s Talking About Jamie is de vijfde titel in de serie Broadway in Carré en heeft naast de vele 5-sterrenrecensies 8 grote theaterprijzen gewonnen, waaronder de UK Theatre en WhatsOnStage® Award voor beste nieuwe musical en de Attitude Culture® Award 2017. Daarnaast is de show genomineerd voor 5 Olivier® Awards. 

Everybody’s Talking About Jamie is vanaf 4 augustus 2020 twee weken exclusief te zien in Koninklijk Theater Carré, in de originele Engelse uitvoering. 

Lees ook:
Eerste castleden bekend Everybody’s Talking About Jamie in Carré

Doe mee met onze prijsvraag:
Gratis naar de musical Kinky Boots? Doe mee en maak kans op vrijkaarten!!

Foto Johan Persson