fbpx

Weg dromen met The Dreams

Weg dromen met The Dreams

Sara Bergen en de zusjes Marie Louise en Joyce Geurtsen vormen samen The Dreams. Zondagavond 22 december speelden zij “Zoals een vrouw kan zijn” in theater De Kom in Nieuwegein, voor een goede gevulde zaal.

Deze talentvolle dames speelden het avondvullend programma met muzikale begeleiding van pianist Barry Voogd. Entertainment stond centraal waarbij het publiek achterover kon leunen om daarna weer mee te doen. De dames gebruikten niet alleen het toneel maar gingen regelmatig de zaal in. In de tweede akte kreeg het publiek zelfs de kans om het programma te beïnvloeden.

Het programma van “The Dreams” was zeer gevarieerd. Ballads, meezingers en swingende medleys kwamen voorbij waarbij regelmatig van kostuum werd veranderd. In combinatie met een strak lichtplan zorgde dat voor mooie plaatjes. Maar niet alleen het plaatje was mooi. Cabaretske sketches wisselenden de mooie nummers af waarbij in de tweede akte ook nog aandacht besteed werd aan kerst. De stemmen van de Dreams smelten mooi samen waardoor het publiek kon genieten van een heerlijk avondje uit waarbij The Dreams zelfs een VIP-arrangement konden aanbieden.

The Dreams-40

De dames van “The Dreams” hebben allemaal een musical achtergrond. Joyce en Sara zijn beiden afgestudeerd aan de Willem Nijholt Academie voor Musical- en Muziektheater. Sara studeert op dit moment Theater-, Film- en Televisiewetenschappen en is regie-assistente bij “Haar naam was Sarah”. Marie Louise heeft de vooropleiding HBO van Lucia Marthas – Institute for Performing Arts gedaan, 6 jaar op het Nederlands Musical Ensemble gezeten en daar in verschillende musicals meegespeeld, zoals: Merlijn de tovenaar, Crisis op Camelot etc. Marie-Louise is afgestudeerd aan de Nederlandse Popacademie in Utrecht, op dit moment volgt ze de Dansopleiding Utrecht.

The Dreams-55
Zus Joyce speelde ook in verschillende musicals: ‘My fair Lady’ (als Eliza Doolittle), ‘Repelsteeltje’ (als de molenaarsdochter), bij het Nederlands Musical Ensemble in ‘Robin Hood’ en ‘Merlijn’. Tijdens haar studie speelde zij in diverse zelfgemaakte voorstellingen, kindermusicals van MusicalOne en vertolkte is de hoofdrol in de musical ‘Rex’ van Koen en Ad van Dijk. De zussen wonnen The Winner in de categorie Familie.

Voor de fotoreportage klikt u hier.

Lees ook:
Jungle Book na 25 jaar weer vernieuwd in première
Willemijn Verkaik opnieuw premiere in Wicked ( incl. video )

2018-04-06T22:09:56+00:0023/12/2013 16:03|

Leave A Comment