Het succes van de musical EVITA duurt voort. Producent De Graaf & Cornelissen Entertainment is verheugd bekend te maken dat er zes weken na de première in Koninklijk Theater CARRE al meer dan vijfenzeventigduizend mensen een kaartje voor de musical hebben gekocht. Deze hoge bezoekersaantallen en de sterrenregen die de musical bij de recensies kreeg leidt er nu toe dat er weer extra voorstellingen bij komen in onder anderen de steden Maastricht, Nijmegen, Assen, Heerlen, Enschede, Alkmaar, Hoorn en Zwolle.

Alle kranten en andere media hebben EVITA vier en zelfs vijf sterren gegeven. Een spektakel van koninklijk niveau – Heitzer heerst opnieuw – René van Kooten formidabel –  Een strakgespannen powerproductie – Kippenvel – Tot in de puntjes verzorgd zijn slechts enkele kreten uit de recensies, die allen lovend waren.

Het verhaal

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe…

De musical EVITA, met hoofdrollen voor onder andere Brigitte Heitzer, René van Kooten, Esmée Dekker en Paul Donkers is nog tot eind april 2019 door heel Nederland te zien.

Voor meer informatie en kaartverkoop

evitademusical.nl en degraafencornelissen.nl

Lees ook: Evita; een bombastisch spektakel van koninklijk niveau