De afgelopen week zagen we al de kerstvoorstellingen van de eerste- en tweedejaars Frank Sanders Akademie. Gisteravond was het de beurt aan de derdejaars.

De tien studenten waren verdeeld in twee groepen. Links van pianist Hilmar vierden vijf vrienden het kerstfeest in leuke kersttruien en rechts werd een familiediner op chique wijze kerst gevierd.

De voorstelling opende met een hele herkenbare situatie: waar wordt eerste kerstdag gevierd? Bij de ouders of juist bij de schoonouders? Wat volgde was een bloemlezing van leuke sketches, prachtige voordrachten en mooie nummers. Voor het eerst zagen wij op de FSA dat studenten ook een instrument bespeelden ( drum, dwarsfluit, gitaar en contrabas )

Kerstvoorstelling derdejaars 6

De nummers varieerden van het vrolijke “Snuiven” en “Hij is gay” tot het prachtige “Thorbeckeplein“, “Testament”, “Heel lang geleden”, “Paulien”, “Mijn Kind” en als mooie afsluiter “Het is stil in Amsterdam”. Een mooie passende bloemlezing die perfect past bij de kerstdagen met herkenbare en ontroerende momenten waarbij de derdejaars een mooie indrukwekkende voorstelling afleverden die als een handschoen paste. Iedereen kon op zijn of haar eigen wijze een mooie bijdrage leveren op een ontspannen wijze.

Met deze gevarieerde voorstelling lieten de derdejaars zien dat ze veel talent hebben en als groep elkaars talenten nog meer versterken en kwamen tot dit mooie resultaat dat eigenlijk te snel afgelopen. Het enige wat nog ontbrak waren relaxte fautieuls en een open haardvuur om je te wentelen in deze warme voorstelling of een theater waar deze voorstelling zeker zou passen.

Kerstvoorstelling derdejaars 52

De derdejaars: Charlotte Versteeg, Robin Hissink, Jelle Verbogt, Tessa Jongeleen, Sharon Verdegem, Melle Berendse, Joey Leroy, Dorine Meijerhof, Marscha Mac Gillavry en Iris de Kock

Regie: Jetta Starreveld
Piano: Hilmar Leujes

Voor de fotoreportage klikt u hier.

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en Like ons op facebook. Klik hier.