Volgend theaterseizoen is de vrolijke en kleurrijke hitmusical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat vier keer te zien in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. Onder leiding van Efteling-regisseur Mark van Haasteren presenteren 35 toptalenten van Musical 2.0 de hitmusical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice.

De musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat bestaat in 2018 alweer vijftig jaar en is één van de vele musicalhits van Andrew Lloyd Webber, die ook wereldwijd succes boekte met onder andere The Phantom of the Opera, Cats en Jesus Christ Superstar.

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat vertelt het verhaal van Joseph, die de bijzondere gave heeft om dromen te kunnen verklaren. Hij is het lievelingskind van zijn vader; tot jaloezie van zijn elf broers. Zij bedenken een plan en verkopen Joseph aan Egyptische slavenhandelaren. Als alles verloren lijkt te zijn, gloort er plotseling een sprankje hoop: de farao heeft slaapproblemen en Joseph is de enige die hem kan helpen…

Op 12, 13 en 20 januari 2019 is de voorstelling te zien in de grote zaal van De Meerse. De kaartverkoop is reeds gestart via www.demeerse.nl.