Zojuist zijn de vrienden en vriendinnen van Sophie en Sky bekend gemaakt.

Sky Lemmer, Annefleur van den Berg, Delano Willemsen en Diego Gonzalez Clark gaan de rollen op zich nemen van Lisa, Ellie, Pepper en Eddie.

SKY LEMMER – LISA/COVER SOPHIE

Opleiding
Sky studeerde na de middelbare school aan het conservatorium en Muziektheater aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam, onder artistieke leiding van Anouk Beugels en Hans Cassa.

Theater/Televisie
Speelde een gastrol in de televisieserie Costa! (2004). Was afgelopen seizoen te zien als Rebecca/ensemble en cover Gloria in On Your Feet!

ANNEFLEUR VAN DEN BERG – ELLIE

Opleiding
HAVO voor muziek en dans aan het Conservatorium in Rotterdam, richting muziektheater. Hierna volgde zij een opleiding aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater waar zij in 2015 haar diploma behaalde.

Theater/Televisie
Annefleur speelde in haar stage jaar aan de Frank Sanders Akademie in de musical Sneeuwwitje. Na haar afstuderen kreeg zij de rol van Rizzo in de musical Grease. Sinds oktober 2016 is Annefleur te zien in Disney’s The Lion King, zij zit in het ensemble en is cover van de rollen van Nala en Shenzi.

Overig
Annefleur heeft van o.a. les gehad van Karin Bloemen, Frank Sanders, Marjolijn Touw en Doris Baaten. En zong mee in het koor van ‘Toppers in Concert’ in 2013. Was solist tijdens de uitreiking van de KidsRightAwards 2017.

DELANO WILLEMSEN – PEPPER

Opleiding
Vwo. 7 jaar vooropleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Volgt nu de Hbo opleiding bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts, dubbele bachelor uitvoerend dans en docent dans.

Theater/Televisie
Speelde als kind mee in Ciske de Rat en Mary Poppins (Stage Entertainment) en Droomvlucht de Musical (Efteling Theater Producties en Stage Entertainment). Musicalacteur in meerdere producties van Kampeerdorp de Zandstuve. Was danser bij de opening van het Musical Awards Gala 2017.

Overig
Nam tijdens zijn opleiding deel aan het honourstraject met uitwisselingen naar de Guildford School of Acting in Surrey, Högskolan för Scen och Musik in Göthenburg en Folkwang Universität in Essen. Gewerkt met o.a. Herma van Piekeren, Simone van Gog, Rein Kolpa, Rich Ascroft, Nina Norblad, Andy Señor Jr. en Ryan Steele.

DIEGO GONZÁLEZ-CLARK – EDDIE/COVER SKY

Opleiding
Diego studeerde, na het afronden van zijn Gymnasium, aan de Fontys Dansacademie waar hij de opleiding Musicaltheater volgde. Studeerde daarna aan de University of Arts Londen, London Studio Centre en behaalde in 2013 zijn Bachelor with Honours Degree in Music Theatre.

Theater/Televisie
Was te zien in Disney’s Beauty and the Beast. Ook was hij als kinderregisseur- en begeleider verantwoordelijk voor de Fletchers in The Bodyguard. Daarvoor speelde hij in WarHorse, waar hij als headpuppeteer de rollen van Joey en Topthorn vertolkte. Diego zat afgelopen seizoen in het ensemble van On Your Feet!

Overig
Was te zien als dansdocent Diego Lopez in alle seizoenen van de Nickelodeon televisieserie Spotlight. Is werkzaam als (stem)acteur en model voor tv commercials en fotoshoots. Is choreograaf en achtergronddanser bij Romy Monteiro.

Mamma Mia

De wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’ is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op 23 september in première.