Wegens succes gaat De Brug Musicaltheater in reprise met haar 1e productie, de mooie musical ‘Voor je ‘t weet’.

De Brug Musicaltheater presenteerde in juli 2014 in samenwerking met het Frank Sanders Produktiehuis de Nederlandse versie van ‘Next thing you know’: ‘Voor je ‘t weet’, een musical geschreven door Joshua Salzman en Ryan Cunningham (I Love You Because).

Publiek en pers waren bij de eerste serie razend enthousiast. Daarom speelt de voorstelling wegens succes van 27 november t/m 30 november nog vier keer exclusief in het M-lab theater in Amsterdam.

Voor je het weet-3

De rol van Luuk, eerder gespeeld door Ruben Kuppens, zal worden overgenomen door Dook van Dijck. Dook studeerde af in 2013 aan de Muziektheateracademie van Codarts, Rotterdams Conservatorium. Hij speelde onder meer bij Soldaat van Oranje – de musical, Orkater, het RO theater en op verschillende festivals als De Parade en het Next Wave Festival in New York. Naast zijn werkzaamheden als o.a. stemacteur heeft Dook een eigen muziektheatercollectief ‘Club Gewalt’. De komende weken zal Dook klaar worden gestoomd om in M-lab zijn versie van Luuk neer te zetten.

Voor je het weet-48

Profiteer nu van een vroegboekkorting. Boek vóór 9 november en betaal slechts 15 euro voor een kaartje in plaats van 20 euro! Kaarten reserveren kan via de site van m-lab

Verhaal

‘Voor je ‘t Weet’ vertelt het verhaal van de Willemijn die een vast contract aangeboden krijgt om fulltime aan de slag te gaan bij het advocatenkantoor waar ze nu nog tijdelijk werkt. Hierdoor zal ze haar tweede baan als barvrouw en vooral haar acteercarrière vaarwel moeten zeggen. Alles wat ze ooit gedroomd en gepland had, samen met haar beste vriendin en zangeres Lisa, zal hierdoor op een ander spoor terechtkomen. Haar vriendje Dennis, een beginnend toneelschrijver, begrijpt hier helemaal niks van. Hij vindt dat ze haar dromen na moet jagen. De twee drijven uit elkaar en Willemijn stort zich in de armen van casanova Luuk, die net op zoek is naar de liefde van zijn leven…

Voor je het weet-28

De Brug Musicaltheater

De Brug Musicaltheater is een nieuw Amsterdams gezelschap, bestaande uit jong professionals op het gebied van musicaltheater. Onder artistieke leiding van Steven Moonen wil zij het publiek kennis laten maken met een intiemere, puurdere vorm van musicaltheater waarin het verhaal, de acteurs en de muziek centraal staan.

De Nederlandse versie, Voor je ‘t Weet is de eerste productie van het gezelschap. Onder muzikale leiding van Alan Evans brengt een zeskoppig orkest de muziek van Salzman tot leven.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door M-lab, Amsterdams Fonds voor de Kunsten & NORMA Fonds

`Bestel je kaarten hier.

Lees ook:
Genieten van ‘Voor je het weet’