De Brug Musicaltheater presenteerde in juli 2014 in samenwerking met het Frank Sanders Produktiehuis de Nederlandse versie van ‘Next thing you know’: ‘Voor je ‘t weet’, een musical geschreven door Joshua Salzman en Ryan Cunningham (I Love You Because).

Wegens succes speelt de voorstelling Voor je ‘t weet (Next thing you know) van 27 november t/m 30 november nog vier keer exclusief in het M-lab theater in Amsterdam. Publiek en pers waren bij de eerste sessie razend enthousiast.

Voor je ‘t Weet vertelt het verhaal van de Willemijn die een vast contract aangeboden krijgt om fulltime aan de slag te gaan bij het advocatenkantoor waar ze nu nog tijdelijk werkt. Hierdoor zal ze haar tweede baan als barvrouw en vooral haar acteercarrière vaarwel moeten zeggen. Alles wat ze ooit gedroomd en gepland had, samen met haar beste vriendin en zangeres Lisa, zal hierdoor op een ander spoor terechtkomen. Haar vriendje Dennis, een beginnend toneelschrijver, begrijpt hier helemaal niks van. Hij vindt dat ze haar dromen na moet jagen. De twee drijven uit elkaar en Willemijn stort zich in de armen van casanova Luuk, die net op zoek is naar de liefde van zijn leven…

Voor je het weet-48

De Brug Musicaltheater
De Brug Musicaltheater is een nieuw Amsterdams gezelschap, bestaande uit jong professionals op het gebied van musicaltheater. Onder artistieke leiding van Steven Moonen wil zij het publiek kennis laten maken met een intiemere, puurdere vorm van musicaltheater waarin het verhaal, de acteurs en de muziek centraal staan. De Nederlandse versie, Voor je ‘t Weet is de eerste productie van het gezelschap. Onder muzikale leiding van Alan Evans brengt een zeskoppig orkest de muziek van Salzman tot leven.

Lees ook:
Genieten van ‘Voor je het weet’