Op de plek waar doorgaans gerenommeerde DJ’s met hun stampende beats de hoofdrol spelen, komen in de voorjaarsvakantie wereldberoemde sprookjesfiguren zoals Sneeuwwitje, Assepoester en Roodkapje voor de eerste keer bij elkaar. Met ‘Sprookjes in Thalia’ presenteert de bekende uitgaansclub aan de Kruiskade in Rotterdam op zondag 25 februari de eerste editie van een groots en muzikaal familiespektakel dat afgesloten wordt met ‘het grootste SprookjesBal van Rotterdam’.

Maandenlang zijn in het diepste geheim door leden van de hofhouding voorbereidingen getroffen om jong en ouder op een onvergetelijke belevenis te trakteren. Dit resulteert in een verzameling van klassieke sprookjes en een parade aan bekende sprookjesfiguren die worden samengebracht in een wervelende familierevue. De bezoekers van ‘Sprookjes in Thalia’ hoeven allesbehalve stil te zijn: jong én ouder mag uit volle borst meezingen met de hits uit bekende familiefilms en musicals of zich laten verwonderen door verbluffende 360 graden projecties in de zaal.

De show
Stuntelend op één muiltje arriveert Assepoester op het Sprookjesbal ondanks dat zij steeds vaker twijfelt aan het plezier van haar ‘prinses-zijn’. Aangemoedigd door de dominante Sneeuwwitje gaan de twee prinsessen op zoek naar de knappe Prins van wie zij beide een persoonlijke uitnodiging voor het Sprookjes al hebben ontvangen. Maar het pakt anders uit. De ijdele Prins verblijft in zijn eigen Droomland waar hij alle tijd neemt voor zijn dagelijkse schoonheidsslaapje. Totdat de navigatie van de enige ‘niet-prinses’ in het gezelschap, de nerveuze en naïeve Roodkapje, haar opwachting maakt. Verwarring, rivaliteit en misverstanden zorgen voor komische situaties. Zoals in elk sprookje is er gelukkig één held die de puzzel in elkaar zal laten passen en zorgt voor een (feestelijk) happy-end met alle jonge Prinsen en Prinsessen uit de zaal op de dansvloer.

Cast
Villa Thalia brengt met ‘Sprookjes in Thalia’ de ideale feestvoorstelling voor het hele gezin in de voorjaarsvakantie. Theatraal en vocaal vuurwerk, spectaculaire acts en heerlijk flauwe grappen worden niet geschuwd door de spel en zangkwaliteiten van een achtkoppige cast.

Hofmaarschalk Diederick Ensink (Purper, Pandora dinnershow, Een avond met Dorus)
Hofdame Deborah de Groot (singer/songwriter, Jeans, The Voice)
Heraut Bo van Vliet (Woezel en Pip, Sprookjesboom)
Prins Ayal Oost (Soldaat van Oranje – De musical, GTST, SpangaS)
Roodkapje Roos van Breukelen (Soldaat van Oranje – De musical, Jeans, Sprookjesboom)
Sneeuwwitje Marcella Heukels (Roodkapje, De gelaarsde kat, BB Bootleg)
Assepoester Manon Prins (Jeans, Diep Triest)
Hofdame Barbe van den Brand (Dolfje Weerwolfje)

Kaartverkoop
De kaartverkoop van de ‘Sprookjes in Thalia’ is inmiddels gestart. Tickets à € 15,- zijn online verkrijgbaar via www.villathalia.nl. De aanvangstijden van de shows zijn om 11.00, 14.00 en 16.00 uur, de deuren gaan telkens een half uur voor aanvang open.