Gisteren is de vernieuwde kassa van het nieuwe Luxor Theater officieel geopend. Wickie (Remi de Smet) en zijn moeder Ylva (Marleen van der Loo), die op dit moment met Wickie, de Musical op de planken van Luxor staan, verkochten samen de eerste theaterkaarten vanuit de nieuwe balie.

Voor de bezoekers van Luxor is dit een positieve verandering, want de kassa van het nieuwe Luxor is nu van maandag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 20.30 uur geopend. Met de ruimere openingstijden én de nieuwe ruimere plek, is Luxor in staat klanten en bezoekers nog beter te bedienen, service te verlenen en te informeren. De kassa van het nieuwe Luxor bevindt zich nu links om de hoek van de entree van het theater, in het verlengde van de Erasmusbrug, voorbij Tapasbar Terra.

Ruimere openingstijden
De kassa van het (nieuwe) Luxor is nu van maandag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 20.30 uur geopend. Zowel telefonisch (010 – 484 33 33) als aan de balie kunnen klanten de hele dag terecht. De kassa van het oude Luxor is op voorstellingsdagen vanaf tweeëneenhalf uur voor aanvang geopend. Uiteraard kunnen klanten ook 24 uur per dag hun eigen stoel kiezen voor alle voorstellingen op www.luxortheater.nl.

Nieuwe plek
De kassa van het nieuwe Luxor is verhuisd en bevindt zich links om de hoek van de entree van het theater, in het verlengde van de Erasmusbrug, voorbij Tapasbar Terra. Er is meer ruimte aan de balie en bezoekers kunnen bij slecht weer gemakkelijk binnen staan.Kaarten afhalen voorafgaand aan de voorstelling kan bij de kassa in de entreehal van Luxor, direct na de ingang. Met de ruimere openingstijden én de nieuwe ruimere plek, is Luxor in staat klanten en bezoekers nog beter te bedienen, service te verlenen en te informeren. Na het vernieuwen van de website en een servicegericht kaartverkoopsysteem is dit een volgende stap in de richting van een meer klantgerichte bedrijfsvoering.

Wickie, de Musical
De grappige familievoorstelling van Wickie is nog tot en met zondag 6 september te zien in het nieuwe Luxor Theater.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Twitter? Volg ons op Twitter en klik hier.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Facebook ? Like ons op facebook en klik hier.