In de Theaterstudio in Amsterdam werden gisteravond twee voorstellingen gespeeld. Twee verschillende soorten voorstelling met een gemeenschappelijke deler, muziek van muzikaal begeleider Billy Maluw.

De voorstelling “Verkeerd Verbonden” werd gespeeld door Sanne Franssen en Nikki van Rossum. Het verhaal gaat over twee vrouwen die nou niet echt elkaars beste vriendin zijn en die beiden op reis gaan naar een huwelijk van vrienden op Bali. Als ze beiden hun vlucht dreigen te missen omdat de trein vertraging heeft, zijn ze ineens tot elkaar veroordeelt. Om de tijd te doden bespreken ze hun leven en liefde met elkaar en blijken ineens meer met elkaar gemeen te hebben dan ze eigenlijk dachten en verandert de vijandelijkheid in vriendschap. Alles is niet zoals het in eerste instantie lijkt en de verwikkelingen zijn hilarisch en ook zeer treffend. In een mooi hilarisch stuk komt de humor van de twee dames inclusief timing tot zijn recht besprenkeld met lekker hoog bitchy gehalte halen Sanne en Nicky alles uit de kast in deze korte voorstelling.

Verkeerd verbonden en Hear my song 2

Het tweede deel van de avond bestond uit het liedjes programma “Hear my Song” waarbij vier (oud)studenten van de Frank Sanders Akademie uiteenlopend Engels musical- en poprepertoire zongen. Annefleur van den Berg, Laura ter Horst, Martijn Broekaart en Sander Vissers presenteerden een mooi afwisselend programma waarbij zowel ensemblezang als solo’s op het programma stonden en nummers als Become Music of my soul, Hear my song, Another winter, Need you now, Loose ends, Fields of gold en Like breathing gezongen werden in de intieme Theaterstudio.

Voor de fotoreportage klikt u hier.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Twitter? Volg ons op Twitter en klik hier.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Facebook ? Like ons op facebook en klik hier.