In het AFAS theater in Leusden werden vandaag de nieuwe producties en gezichten van Van Hoorne Theaterproducties bekend gemaakt. Ondermeer Jochem van Gelder, Sita Vermeulen, Ron Link en Geert Hoes waren aanwezig om een klein voorproefje te geven van de nieuwe producties.

 

Al vele jaren produceert Van Hoorne Entertainment succesvol verschillende familievoorstellingen in Nederland en Belgie. Grote successen als Roodkapje De Musical, Klein Duimpje De Musical, Thomas De Stoomlocomotief -Theater Tour en vele andere shows trekken ondertussen meer dan 300.000 bezoekers naar de theaters en evenementenlocaties. Van Hoorne is de specialist als het gaat om kindervoorstellingen waarbij de producent gebruik maakt van een combinatie van een aansprekende cast en aanstormend talent.

Tijdens de presentatie werd de voltallige cast van o.a. Het AFAS Sprookjesconcert met Ron Link, Maud Mulder, Sita Vermeulen en Geert Hoes in hoofdrol gepresenteerd. AFAS Software verbont zich begin 2012 aan het productiehuis als hoofdsponsor van het AFAS Sprookjesconcert. Het AFAS Sprookjesconcert, vindt plaats tijdens het Pinksterweekend in de Evenementenhal in Gorinchem. Naast Sita Vermeulen, Geert Hoes en Maud Mulder, die al eerder te zien waren in één van de theaterproducties van Van Hoorne Entertainment, zal ook acteur en zanger Ron Link, bekend van ondermeer zijn rol in de musical Tarzan, deelnemen aan het concert als Sprookjesprins.

van hoorne presesentatie-34

Ron Link en Sita zullen in 2013 te zien zijn in Assepoester, waarmee er een nieuwe speler is toegevoegd aan de rij acteurs die samenwerken met Van Hoorne. Sita haar avontuur in Klein Duimpje is zo goed bevallen dat ook zij heeft besloten verder te gaan op de ingeslagen weg nadat binnenkort de laatste voorstelling van Klein Duimpje gespeeld zal, worden waarin zij en Geert Hoes schitterren.

Speciale gast was Sinterklaas speciaal uit Spanje was overgevlogen om een kijkje te geven in de keuken van “Het Grote Sinterview” waarmee zij voor het tweede achtereenvolgende jaar de theaters in zullen gaan. Sinterklaas nodigt alle kinderen van Nederland uit om op 24 en 25 november en 1 en 2 december een kijkje te komen nemen op het Landgoed van Sinterklaas op attractiepark Duinrell. De goedheiligman gaf aan al jaren zeer prettig samen te werken met Van Hoorne Entertainment en hij zal ook komend jaar te zien in zijn eigen musical ‘Karel de Kok en het Schilderij voor Sinterklaas’.

Maud Mulder zal dit jaar te zien zijn in de nieuwe sprookjesvoorstelling Doornroosje De Musical. Maud is momenteel zwanger en zal in juni bevallen. Zij speelde eerder al de titelrollen in de familiemusicals Roodkapje en De Gelaarsde Kat. Ook Geert Hoes en Sita zullen in diverse producties van Van Hoorne Entertainment te zien zijn.

In 2011 startte de theatertour rondom het bekende tv-karakter Thomas de Stoomlocomotief. Deze productie krijgt komend seizoen een vervolg. Op dit moment wordt hard gewerkt, in samenwerking met HIT Entertainment uit Engeland, aan een volledig nieuw script. Peter Lusse zal wederom in de huid kruipen van de Dikke Controleur.

van hoorne presesentatie-37

Michael van Hoorne, directeur Van Hoorne Entertainment, vertelde dat het bedrijf zich de komende jaren volledig zal toespitsen op de familiemarkt en als doel heeft om betaalbare en toegankelijke theatervoorstellingen en evenementen te organiseren voor het hele gezin. “Met ons fantastische team, dat zich elke voorstelling weer met 100% energie en enthousiasme inzet, zullen we de komende jaren onze vaste bezoekers blijven bedienen. Maar ook blijven we zoeken naar mogelijkheden om onze doelgroep uit te breiden, zo zullen onze producties komend seizoen ook in België te zien zijn. Tevens willen wij meer bieden dan een theatervoorstelling alleen, het gaat om de totaalbeleving. Zo zijn alle acteurs na elke voorstelling tussen het publiek aanwezig voor een uitgebreide Meet & Greet en organiseren we allerlei extra activiteiten om onze gasten een onvergetelijke belevenis mee te geven.” Aldus de producent. Vanaf oktober zullen de nieuwe voorstellingen te zien zijn in de Nederlandse en Belgische theaters.

Kijk voor meer informatie op http://www.vanhoorneevents.nl/theaterproducties

De fotoreportage staat hier.