Tijdens het vuurwerkfestival 2018 op 10, 11, 17 en 18 augustus presenteren wij de unieke combinatie van een heerlijk 4 gangen diner en optredens van de sterren van de Nederlandse musical en dat allemaal op het ‘in the round’ podium van Tasty Comedy op de Pier van Scheveningen.

Met trots presenteren wij de crème de la crème van de Nederlandse musicalwereld in een weergaloze dinnershow met bekende artiesten als Tony Neef, Lone van Roosendaal, Carolina Dijkhuizen en Vajèn van den Bosch omlijst met een overheerlijk diner. Dit alles in combinatie met een prachtige vuurwerkshow (2x per avond) waarbij u bij Tasty Comedy op De Pier 1e rang zit voor het vuurwerk met een prachtig 360graden panoramisch uitzicht over zee.

Geniet van de allermooiste songs uit Miss Saigon, Lion King, Hairspray, Sister Act, Grease, Aida, The Sound of Music, Wicked, Mamma Mia!, The Bodyguard en vele andere top musicals. Ook het Nederlandse repertoire van Wim Sonneveld en Annie M.G. Schmidt zal deze avond niet ontbreken.

Tasty Comedy

De Pier van Scheveningen is één van de meest bijzondere locaties die ons land rijk is. Je kijkt uit op zee, over het Kurhaus en over het strand. In deze ambiance is een uniek concept gevormd: Tasty Comedy. Bij ons kun je een avond lang onbezorgd genieten. We serveren een heerlijk 4-gangen diner, er is livemuziek én er is een adembenemend 360 graden uitzicht vanaf de Pier. Kortom: alle elementen die je zoekt als je wilt genieten zijn aanwezig!

Reserveer

Reserveer vandaag nog de beste kaarten en geniet van een onvergetelijke avond vol prachtige muziek, vuurwerk en heerlijk eten. geschikt voor alle leeftijden !

1e rang 59,50 show + 4 gangen diner (ex drankjes) 2e rang 49,50 show + 4 gangen diner (ex drankjes) 3e rang 39,50 show + 4 gangen diner (ex drankjes)

Tickets via WWW.NTK.NL https://www.ntk.nl/voorstelling/diner-musicals-sea