Big Creative en Das Buro brachten vanmiddag een unieke “BUURT BINGO” als verlichting voor een wijk in Amsterdam-West om sociaal contact te onderhouden met een veilige social distance. Een bingo in een ietwat ander jasje dan iedereen gewend is. Live zang, dans, interactieve momenten, meezingers, bingoballen en prijzen vlogen in razend tempo langs de balkonranden. De artiesten die meededen zijn oa bekend van “The Voice of Holland”, een musical van Stage Entertainment of van andere concerten of shows. Nu stonden ze onder een balkon de mooiste liederen te zingen en samen met de bewoners de vogeltjesdans te dansen. Meer dan 400 mensen konden genieten van de bingo show, op de balkons en vanachter de ramen van hun huizen. Zoals het er nu naar uitziet volgen er de komende periode meer edities van deze Buurt-Bingo.

Er moest iets gedaan worden

We kunnen er niet omheen! Het Corona virus is een enorme klap voor iedereen en ook voor ons. Artiesten die normaal gesproken met hun show, concert of theatervoorstellingen door het hele land te zien zijn zitten momenteel thuis. Er moest iets gedaan worden doen om verlichting te brengen in de woonkamers van Nederland.

Big Creative en DAS Buro

Entertainment-makers van Big Creative sloegen samen met reclame-bureau DAS Buro de handen ineen om met een aantal artiesten verlichting te brengen in de woonkamers. Met de innovatieve “BUURT BINGO” brachten zij wat luchtigheid en afleiding tijdens deze dagen. Sociale verbinding met een fysieke afstand. 

Leveranciers

Leveranciers Van Rossum Facilities en de Lichtdrukkerij waren meteen bereid mee te werken aan dit prachtige initiatief.

Samen staan we sterk en we hebben elkaar nu harder nodig dan ooit. 

Voor meer informatie over de Buurt Bingo ga naar: www.bigcreative.nl

Voor vragen graag contact opnemen met: info@bigcreative.nl

Daan Rohde 06 43010030

Het coronavirus in het kort

  • Het coronavirus verspreidt zich vooral via nies- en hoestdruppeltjes. Het virus kan direct van mens op mens worden overgedragen of (voor beperkte tijd) via oppervlakken zoals deurklinken.
  • Een geïnfecteerde persoon besmet gemiddeld twee à drie anderen. De voorzorgsmaatregelen zijn nodig om dit in te dammen.
  • Verreweg de meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten.
  • Bijna alle sterfgevallen betreffen ouderen of andere kwetsbaren, zoals hart-, long- of diabetespatiënten. Als iedereen de maatregelen naleeft, verkleint dat hun risico’s.
  • Lees hier welke voorzorgsmaatregelen je moet nemen.