De Frank Sanders Akademie leidt studenten op voor Musicaltheater. Gedurende het schooljaar presenteren de studenten zichzelf op diverse momenten. Dit keer waren de tweedejaars aan de beurt met hun Showcase. De Showcase is een presentatie waarvoor alle studenten een nummer of sketch hebben voorbereid.

Denise Huls, Ruby Kieft, Ruth Sahertian, Simone ten Brinke, Stef Pits, Sterre Pechler, Sarie van Delden, Pascalle Bergmans, Chris Schep, Megan Roele, Lucas van den Elshout, Kylian de Rooij en Béla Becht verzorgden samen een mooie en vooral gevarieerde voorstelling in het Boulevard Theater waarbij de tijd als het ware voorbij vloog. Nummers zoals “Is dat alles”, “Binnenste Buiten”, “Man met het bedekte gelaat”, “Corner of the Sky”, “Hier vandaan”, “Mannen van het Nationaal Ballet”, “Girl in 14G” werden gespeeld of gezongen. Met een scene uit “The Normal Heart” gevolgd door een mooie ballad, sloten de studenten deze showcase op een mooie gepaste en integere wijze af. De muzikale begeleiding was in de vertrouwde handen van Joni van Rossum.

Showcase 2e jaars -38

Het publiek verliet na afloop tevreden het theater om onder het genot van een drankje nog even bij te praten.

Buiten de lessen en presentaties gaan de studenten zich voorbereiden op hun volgende grote uitdaging “Straks Bekend in Carre”.- Een spectacle coupé.

Na het grote succes in 2013, presenteert Koninklijk Theater Carré voor de tweede keer alle talenten van de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater tijdens één gezamenlijke voorstelling: ‘Straks bekend in Carré’. De ruim 50 musicalstudenten en een aantal speciale gasten presenteren zich tijdens deze bijzondere collagevoorstelling onder regie van Frank Sanders aan het publiek in het mooiste theater van Nederland.

Showcase 2e jaars -45

Meer informatie vindt u hier.

Klik hier voor de fotoreortage van Peggy de Haan.

Lees ook:
Voor je ’t weet… ga je in reprise
Tweede atelier derdejaars FSA op de Titanic