De tweedejaars studenten van de FSA hadden hard gerepeteerd voor hun voorstelling en hadden zelfs een crowfunding op voordekunst.nl gehouden om geld in te zamelen om helemaal in stijl op het toneel van het Polanentheater te staan. En in stijl was deze voorstelling.

Het publiek werd meegenomen naar de jaren dertig. De tijd van het circus, zoals Cirque de Fonseca.  De dertiger jaren waren de jaren van de crisis en ook met dit circus gaat het niet goed en staat het water aan de lippen van het management. Maar ook achter de schermen zijn er problemen in relaties, in de zaken en er verdwijnen dingen. Alles lijkt verkeerd te gaan waarbij er harde beslissingen worden genomen. Zowel zakelijk als in relaties.

Wie zijn nu die mensen die elke avond alles geven tijdens de revue? Waar hebben ze mee te maken tijdens de revue en er na?  Deze groep heeft hard gewerkt aan de drie disciplines. Aan alles was aandacht besteed, waarbij alle studenten de gelegenheid kregen om te laten zien wat ze konden. Als groep maar ook individueel. Zoals met mooie power-nummers zoals ‘Door met de show’ waarmee de eerste acte werd afgesloten.

De kleding was tot in de puntjes verzorgd en aan alles leek gedacht te zijn. Door middel van verrijdbare wanden veranderde het decor en zelfs muzikaal leider Daan van Lanen zong ook nog een duet mee en werd actief bij de voorstelling betrokken.

De studenten gaan nu aan de slag om het tweede jaar af te sluiten om zich voor te bereiden op het derde jaar.

Cast:

Spelers: Jerre van Anholt, Nathalie van Arenthals, Tamar Floor, Manon Heinsen, Anne Homburg, Eva van Kalsbeek, Irene Liebreks, Pien van Meegen, Isabelle van Oudheusden, Boanna Pieterse, Manon Piket, Suzanna Pleiter, Koen Prinsze, Rick van Stalle en Jaimie van Vliet.

Creatives

Regie: Steven Moonen
Muzikale leiding: Daan van Lanen
Staging en choreografie: Sophie van Hecke
Vocal coaching: Margot Giselle
Scriptidee en artistiek advies: Frank Sanders
Script: Rick van Stalle, Isabelle van Oudheusden, Manon Piket, Tamar Floor

Meer informatie over de Frank Sanders Akademie (FSA) vind je op: https://www.franksandersakademie.nl/

Lees ook:
Eerstejaars FSA brengen ‘Klopt het’
Mooie laatste solo’s en duo’svan vierdejaars FSA