Op zondag 2 februari 2014 is de voorstelling “Nederland Musicalland” te zien in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Krijg nu het tweede kaartje gratis. 

Alle hoogtepunten uit onze rijke musicalgeschiedenis in één show! Een avond vol herkenning met de mooiste, grappigste en ontroerendste liedjes uit de schatkamer van meer dan vijftig jaar Nederlandse musical. Vier musicalsterren en een ensemble, begeleid door een orkest, zingen nummers uit uiteenlopende succesmusicals als ‘Heerlijk duurt het langst’, ‘Cyrano’, ‘De Jantjes’, ‘Ciske de Rat’, ‘t Schaep met de 5 Pooten’, ‘Foxtrot’, ‘Ramses’, ‘Tsjechov’ en ‘Toon’.

Joke de Kruijf, Bill van Dijk, Rosalie de Jong, Rick Sessink en een ensemble, begeleid door een orkest, brengen een avond vol herkenning. De mooiste, grappigste en ontroerendste liedjes uit meer dan vijftig jaar Nederlandse musicalgeschiedenis.

Voor deze voorstelling mogen wij aan onze bezoekers het tweede kaartje gratis aanbieden. Dan kan vanaf dinsdag, door te bellen met de kassa, 010-434 05 00 ( o.v.v. actie Musicalsites ), van dinsdag t/m vrijdag van 12:00-15:00 uur of een uur voorafgaand aan een voorstelling.

Lees ook:
Wat een prachtig land, dat Nederland Musicalland!

‘Nederland Musicalland” perspresentatie