Op 25 maart houdt TOP audities voor een nieuwe voorstelling die gaat spelen op locatie van diverse woon-zorgcentra. De voorstelling gaat heten ‘Advocaatje met slagroom’.  De audities vinden plaats in Almere. Het gezelschap zoekt mannen en vrouwen die goed kunnen zingen en/of acteren en/of dansen en zich hierin willen bekwamen. Vanaf +/- 15 jaar bent u van harte welkom om te komen auditeren.  Naast kwaliteiten vinden wij motivatie, inleving, persoonlijkheid en competentie belangrijk.

Voorstelling

‘Advocaatje met Slagroom’ is een kleine maar volledige show welke zich afspeelt zich af in het gelijknamige kroegje wat 25 jaar bestaat. Dit wordt door de stamgasten uitbundig gevierd met de nodige liedjes en dansjes uit de 50, 60 en 70er jaren. Herkenbare melodieën van o.a. Dorus, A.M.G. Schmidt, Rocco Granata, Doris Day en De Selvera’s worden wederom begeleidt door een live combo.  Vanaf eind september tot en met November 2019 gaat de voorstelling spelen in diverse woon-zorgcentra in Almere en omgeving. We verwachten zo’n 8 voorstellingen te spelen deze worden m.n. in het weekend gepland.

Repetities

De repetities starten vanaf 1 april 2019 tot eind september en vinden plaats in Almere Haven. De repetities staan o.l.v. Dick Schaar (regie), Jorge Verkroost (muzikale leiding) en Sabine Bulder (choreografie). Maandag avond van 19.00-21.30 : Reguliere repetities. Dinsdagavond van 19.00-21.30: Extra repetities voor verdieping en solistenaandelen. De extra repetities worden m.n. gepland in de periode april-juni Kosten voordeelname aan het project: E. 285,-

Aanmelden

Wil je bewoners van woon-zorgcentra een hele mooie en middag laten beleven en oude tijden doen laten herleven? Beleef je plezier in het spelen voor een kritisch maar dankbaar publiek? Wil je veelvuldig spelen op het toneel en daarmee je talent ontwikkelen in het vakgebied ‘muziektheater’? Meld je dan aan voor 20 maart door een CV te sturen naar administratie@topalmere.nl.

TOP

TOP staat voor Thetater Ontwikkeling en Peformance. TOP Theaterproducties maakt grote en kleine professionele voorstellingen met amateurs. Tevens organiseren we worskhops en masterclasses.

Voor meer informatie www.topalmere.nl

Foto: Berend-Jan Floor.