TOP theaterproducties organiseert met grote regelmaat muziektheatervoorstellingen. ( van 2016-2018 ‘My Fair Lady’, ‘Ja Zuster Nee Zuster’, ‘Weet u nog wel…De revue’,  ‘Broadway aan ’t Weerwater’ en ‘Flevo Christmas Proms’) TOP staat voor Theater Ontwikkeling en Performance. Met het produceren van voorstellingen geeft TOP een podium en gelegenheid voor talentontwikkeling en theaterplezier.

Zingen, acteren en dansen het komt allemaal samen in musicaltheater. Maar dat is een lastige combinatie. De een is beter met zingen en de ander is weer meer vertrouwt met acteren of dansen.

Voor komende producties zijn we  opzoek naar talenten die de verschillende disciplines beheersen.

We organiseren in mei en juni diverse workshopsvoor les in zang, acteren,  tapdans en theaterdans. De workshops geven gelegenheid aan liefhebbers van 10 tot 85 jaar om deze verschillende disciplines (beter) te leren kennen. In een fijne sfeer en kleine groepen werk je samen met professionals uit het vak om je talent te  ontwikkelingen en vooral plezier te hebben. Deze workshops zijn ook een kweekvijver voor toekomstige producties en vinden plaats in Almere.

Schrijf je nu in: administratie@topalmere.nl   kijk ook op www.topalmere.nl

  • 12 mei

BOOTCAMP muziektheater

Tijd: 10.30-15.00

Op 1 dag krijg je les in dans, zang en acteren.

  • 19,26 mei en 2 juni

ZONDAG WORKSHOPS:

10.30-11.30: Theaterdans

11.45-13.15: Spel

13.30-15.30: Zang

Je kunt kiezen uit 1 of meerdere workshops. 1 Workshop bestaat uit drie lessen.

  • Donderdag 9 mei t/m donderdag 27 juni

THEATER  TAPDANS

19.15-20.15: Beginners

20.30-21.30: Gevorderd

Tapdans is een specialiteit binnen de muziektheaterdisciplines. TOP vindt het een must deze ritmische dansstijl te ontwikkelen.

Docent zang: Jorge Verkroost; Docent Spel: Dick Schaar; Docent (tap)dans: Sabine Bulder

                         

Foto: Berend-Jan Floor