Tommie Christiaan speelt ook de rol van Emilio in de musical “On Your Feet” die binnenkort in première zal gaan in het Beatrixtheater in Utrecht. Dit werd bekend gemaakt in de uitzending van Shownieuws op SBS-6. Hij zal de rol delen met Jim Bakkum.

Tommie Christiaan
“Ik heb ontzettend veel zin in deze show! De latin muziek is zo aanstekelijk en als acteur is het te gek om in de bijzondere carrière en het leven van de Estefans te mogen duiken. Het is met recht een eer om in de huid te kruipen van muziekicoon Emilio Estefan. Ik kijk enorm uit naar de start van de repetities en alle voorstellingen in het Beatrix Theater”, aldus Tommie. Op dit moment is Tommie te zien in het televisieprogramma De Beste Zangers en de afgelopen maanden stond hij in de theaters met de musical HAIR. Eerder was hij onder andere te zien in Grease, Disney’s The Little Mermaid en speelde hij de titelrol in de musical Zorro.

Geluk en ongeluk
Gloria ontpopt zich al op jonge leeftijd als een groot muziek- en zangtalent. Ze trouwt met jeugdliefde Emilio, die ook haar manager en producer wordt. De muziekwereld gelooft aanvankelijk niet in hun ‘Cuban-fusion’ dansmuziek. En Gloria staat niet graag in de spotlights. In 1985 beleven ze hun grote doorbraak met de megahit ‘Conga’. Vijf jaar later verongelukt hun tourbus. Gloria raakt zwaar gewond. Ze worstelt langdurig met chronische pijn en wanhoop. Uiteindelijk brengen de aanmoedigingen van Emilio haar weer ‘on her feet’. Gloria besluit tot een comeback!

Swingende musical vol hits
On Your Feet! is een waanzinnig swingende musical vol levenslust en kracht. Uiteraard met alle grote hits van Gloria en Emilio. ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’, ‘Don’t Want To Lose You Now’ en ‘1-2-3’… je hoort ze allemaal. Maak je benen alvast lekker los, want stilzitten is er niet bij!

Nederlandse première in oktober
On Your Feet ging in november 2015 in première op Broadway. De pers was lovend. De Chicago Tribune schreef simpelweg: “It’s a hit!”. De leukste recensie was van Associated Press: “Als je na deze show geen hit van Gloria Estefan neuriet, moet je je laten nakijken.” Stage Entertainment is de eerste producent die On Your Feet! buiten de VS op het toneel mag brengen. De première is in oktober.

Gecreëerd door een supertrio
On Your Feet! is gecreëerd door drie grootheden. De regie is in handen van Tony Award® winnaar Jerry Mitchell (o.a. Grease, Hairspray en Kinky Boots). Olivier Award® winnaar Sergio Trujillo (o.a. Flashdance en Jersey Boys) tekende voor de choreografie en het script is van Alexander Dinelaris, die ook het script schreef van hitmusical The Bodyguard en een Oscar won met zijn script voor de film Birdman.

Meer informatie op http://www.stage-entertainment.nl/shows/musical/on-your-feet/