Tommie Christiaan zal de rol van Jezus gaan vertolken in The Passion. Dat werd zojuist op de facebookpagina van The Passion bekend gemaakt.

De achtste editie van The Passion vindt op 29 maart 2018 plaats in Amsterdam Zuidoost. Dit stadsdeel, dat in 2018 vijftig jaar bestaat, is in al zijn veelzijdigheid bij uitstek geschikt om als decor te dienen voor de eigentijdse muzikale vertolking van het verhaal over het lijden en sterven van Jezus. Een rauw, maar troostrijk verhaal tegen de achtergrond van een wijk die bekend is met verdriet en tegenslag, maar ook met wederopbouw en veerkracht. Dit jaar heeft de show het thema ‘ik zie jou’.

Op Instagram schreef hij: The word is out! Ik ga de rol spelen van Jezus in The Passion 2018! Ik kan niet beschrijven hoe ongelooflijk trots ik ben en hoe vereerd ik me voel dat ik deze rol op me mag nemen….En wat een fantastische cast, met Glennis Grace als Maria, Jeangu Macrooy als Judas, Brainpower als Petrus en Bert van Leeuwen als de verslaggever. Straks schuiven we aan bij Eva Jinek en onthullen we wie Pilatus gaat spelen en geven we alvast een klein muzikaal voorproefje.