Met de sluiting van de theaters en geannuleerde voorstellingen tot 1 juni 2020 maakte productiebedrijf Van Hoorne Entertainment van een nood een deugd. Twee populaire sprookjesmusicalkarakters, Titus & Fien, staan nu even niet op de planken, maar dagelijks voor de videocamera met een speciale editie van hun eigen tv-programma voor kinderen: ‘Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit’.

Het is absoluut geen 1 april-grap! Inmiddels kijken er dagelijks zo’n 30.000 kijkers live naar Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit’. Het bekende tovenaarsduo, uit de sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment, is elke dag om 16:00 uur via hun eigen Facebookpagina te volgen. Onderwerpen als ‘Mop van de Dag’, de ‘Kijkersvraag’, de ‘Thuisopdracht’ en de ‘Verveel-Me-Niet-Tip’ staan onder meer centraal in deze serie. Met name de twee laatstgenoemde items zijn de insteek van de speciale editie van Titus & Fien TV. Het programma doorbreekt de dagelijkse sleur van de kinderen die massaal thuiszitten wegens de strenge coronamaatregelen.

“Humor. Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit’ brengt humor in de woonkamers van kinderen en hun families. Het zorgt voor afleiding in deze bizarre tijd, en vooral voor plezier! Voor alle jarigen zingen we luidkeels elke dag, we blijven lachen met de ‘Mop van de Dag’ en geven vooral tips om bezig te blijven! En het leukste is, het zijn allemaal tips van kinderen vóór kinderen. Met hun ideeën, die zij dagelijks in grote aantallen mailen, creëren zij samen met ons de content van elke uitzending! Dat is zo gaaf, en zorgt ook echt voor dat gevoel van saamhorigheid”, aldus directeur en acteur Michael van Hoorne.

Direct na elke live-uitzending wordt de aflevering op het YouTube-kanaal van Van Hoorne Entertainment geplaatst. Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit’ heeft een compleet eigen speellijst met inmiddels al 16 afleveringen. En de lijst zal de komende tijd zeker blijven uitbreiden, aangezien Titus en Fien zeven dagen per week live te zien zullen zijn, todat de kinderen weer naar school gaan. Want dat heeft het tovenaarsduo beloofd!

Titus & Fien Zomershow

Na bijna 10 jaar te zien in de Nederlandse theaters in diverse sprookjesmusicals als Rapunzel, De Kleine Zeemeermin en Doornroosje gaan Titus en Fien samen het theater in! In ‘Titus & Fien Zomershow’ brengt het tovenaarsduo de revue terug, en wel voor kinderen! Op 11 juli 2020 staat het grootse theaterevent gepland in het RAI Theater, Amsterdam. Meer informatie: www.TitusenFien.nl.

Over Van Hoorne Entertainment:

Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Met zo’n 70 medewerkers creëert het bedrijf bijzondere en unieke belevenissen voor haar bezoekers, zowel klein als groot. Inmiddels produceerde Van Hoorne Entertainment al meer dan 50 familiemusicals waaronder Roodkapje De Musical, Sneeuwwitje De Musical, Rapunzel De Musical, Woezel & Pip, Brandweerman Sam en Thomas de Stoomlocomotief. Ook heeft het bedrijf diverse televisieproducties lopen bij RTL Telekids zoals Fien & Teun, Jul & Julia en Zoë & Silos. Daarbij verzorgt Van Hoorne Entertainment familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- en attractieparken. Tot slot is het bedrijf trotse eigenaar van het themapark Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is.

Fotograaf: Ton de Bruin