Plzier entertainment is een enthousiast productiebedrijf dat alweer 10 jaar bestaat. Na vooral kinderentertainment, waaronder verschillende sinterklaasshows, hebben ze vorig jaar de lat verschoven naar amateurmusical met een uitvoering van High School Musical.

Het productiebedrijf dat zo graag het plezier in theater maken centraal heeft staan, dat ze het in de naam verwerkt hebben is van Guido Dijkstra en Nick Homan. Nick Homan is vooral als productieleider aan de slag terwijl Guido Dijkstra muziek en regie in zijn takenpakket heeft. Dit team wordt versterkt door Milou Margaroli die vooral choreografieën zal toevoegen aan de verschillende producties. We noemden al High School Musical (in juni nog te zien in Arnhem) en het publiek uit Hilversum en omgeving kan in juni genieten van Hairspray.


Verjaardag
Maar vandaag staat ‘De Vorstin’ in Hilversum in het teken van het 10-jarig bestaan. Samen met ‘friends’ heeft het team een Disney in Concert in elkaar gezet waar het publiek van kan smullen. En dat dit bedrijf ook staat voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen bewijst wel het gebaar dat voor iedere verkochte ticket een bijdrage gaat naar Villa Pardoes; een vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen tussen de 4 en 12 jaar en hun familie.

Disney Edition
Plzier en friends gaven zondag 8 maart twee concerten met Disney als thema. Echt elke klassieker die men kan bedenken komt langs. Tarzan, Lion King, Jungle Book maar ook Mulan, Tangled en Hercules zijn van de partij. Van vooral Aladdin en The Little Mermaid was werk gemaakt qua kostuums en rekwisieten maar ook bij The Battle of The Princesses zag men er stralend uit. De cast bestaat uit sprookjesprinsen: Guido, Joey, Nino, Rowan en Jelle en de sprookjesprinsessen: Milou, Amber, Mirthe, Linde en Shanice.
Groot talent gezien de vele namen die reeds een nominatie voor een Amateur Musical Award op zak hebben. We zien dit talent zeker terug in verschillende nummers. Uiteraard is Frozen de grote knaller en is het publiek blij als ze mee mogen zingen met Junglebook. Wat we misten is een verhaallijn, achtergrond van de liedjes, wat wel gebeurde met ‘You’ve got a friend in me’, waar iedereen foto’s voor kon insturen die op de achtergrond zichtbaar waren en de beelden van Villa Pardoes die werden getoond tijdens het ‘Belle en het beest’ nummer.  Het einde was ook wat summier, je gunt het jubileum toch wat (meer) aandacht. Des al niet te min gaat het publiek vrolijk de deur uit en zullen er heel wat gezinnen de komende dagen een Disney film opzetten.
Na een heus trapmoment is er nog een klein maar super gezellig feestje, geslaagde avond! Op naar de volgende tien jaar.

Mariska Steenbergen

er zijn geen afbeeldingen gevonden