Vandaag, 24 oktober 2018, werd weer een nieuwe mijlpaal bereikt voor De Kleine Zeemeermin De Musical: inmiddels zijn er al 60.000 tickets voor de show verkocht! Als felicitatie voor dit theatersucces werd de cast en crew in Stadstheater Zoetermeer verrast met een smakelijke taart.

Vorig theaterseizoen (2017-2018) bezochten meer dan 100.000 bezoekers Hans & Grietje De Musical. Met Sita Vermeulen in de hoofdrol en de lovende recensies hoopt Van Hoorne Entertainment ook voor De Kleine Zeemeermin De Musical dit keer weer ruim boven de 100.000 tickets uit te komen.

“Het is natuurlijk bijzonder uniek dat dit sprookjesformat al 10 jaar lang ieder jaar rond de 100.000 bezoekers op de been brengt, maar wat er nu gebeurt, is wel heel bijzonder. De tickets vliegen weg en nieuwe shows boeken we bij. De combinatie van jaren hard werken, ons publiek kennen, de fantastische relatie met de lokale theaters en de bekendheid van onze producties en karakters van tv maken dat we nu echt doorstromen en misschien wel ver boven de 100.000 tickets uit gaan komen. Ik ben daar ongelofelijk trots op”, aldus producent en acteur Michael van Hoorne.

De Kleine Zeemeermin, het verhaal

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titusbedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

De Kleine Zeemeermin De Musical is met 170 voorstellingen te zien in bijna 120 Nederlandse theaters. Meer informatie over de voorstelling: www.VanHoorne.com/KleineZeemeermin.

Lees ook: De Kleine Zeemeermin, een premiere van formaat!