Nog maar een week geleden ontstond in de Theaterstudio het idee om een intiem concert te organiseren.

Een van de redenen was dat er een nieuwe piano is geleased en door concerten te organiseren hoopt men over een jaar deze piano definitief aan te schaffen. Bas Bovelander besloot een aantal collega’s te bellen met de mededeling dat ze geselecteerd waren om mee te doen aan dit concert in de Theaterstudio. Iedereen reageerde enthousiast en daardoor bestond de line-up uit: Sabine Beens, Susanne B├╝chner, Patricia van Haastrecht, Sanne Franssen, Laura ter Horst , Lucas van den Elshout, Christian van Eijkelenburg, Bas Bovelander, Dennis ten Vergert, Eva Diederix en Jorien Zeevaart. Zij werden op de piano begeleidt door Guus van Wolde. Er ontstond een concert waarbij een scala aan muziekgenres de revue passeerde en waarbij het publiek zichtbaar genoot. De avond vloog voorbij en dit initiatief verdiend zeker een vervolg.

Theaterstudio in concert-14

Theaterstudio
Theaterstudio Amsterdam is een nieuw theater voor professionele spelers in Amsterdam West. De theaterstudio presenteert ruim 50 voorstellingen en enkele speciale evenementen voor ongeveer 5.000 bezoekers per seizoen. Daarnaast biedt Theaterstudio Amsterdam een laagdrempelige en betaalbare plek om te repeteren. Aan de Postjesweg 1 beschikt Theaterstudio Amsterdam over een ruime studio op de eerste verdieping van gebouw ‘Het Sieraad’. De ruimte is uitgerust met een geluidsinstallatie, bescheiden belichting en een stage piano. De studio biedt plaats aan maximaal 100 bezoekers.

Theaterstudio in concert-61

Vanaf vanavond tot eind augustus spelen The Rozettes in de Theaterstudio. In 1997 was hij voor het laatst te zien in een avondvullende theatervoorstelling, Zzinderella. Nu, 17 jaar later, is Frank Sanders terug in het theater met de muzikale voorstelling The Rozettes. samen met Ruben Kuppens, Sander Vissers en Wesley de Ridder. Felice (Sanders) runt al jaren haar eigen club, The Rose. Samen met de veel jongere Rozettes ‘trakteert’ ze het publiek avond aan avond op haar favoriete repertoire. Tot een derde Rozette wordt aangenomen en die zijn mening over de in zijn ogen uitgebloeide club, het repertoire, maar vooral Felice niet onder stoelen of banken steekt.

Theaterstudio in concert-33

Kijk voor meer informatie op www.Theaterstudioamsterdam.nl

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte? Like ons op facebook en klik hier.