Vanaf vrijdag 4 oktober 2019 gaat het NJMT van start om samen met een groep gemotiveerde volwassenen een volwaardige theaterproductie op de planken te zetten.

Na jarenlange successen van de Theaterproductieklassen op de zaterdagen met o.a. Rats, 101 Dalmatiërs, Aladdin, Assepoester, Legally Blonde en Shrek) is er nu eindelijk een klas speciaal voor de doelgroep 18 +

O.l.v. twee bevlogen NJMT docenten: Esther Schoenmakers en Menno Leemhuis werk je toe naar 2 prachtige eindvoorstellingen

Het NJMT speelt het Off-Broadway stuk ‘The Apple Tree’! The Apple Tree bestaat uit 3 korte musicals.

1: The diary of Adam and Eve:

Een hele grappige, charmante en mooie versie van Adam en Eva. Eva dringt zich, in het daarvoor ongecompliceerde leven van Adam op en neemt Adam’s, door God gegeven taak ongevraagd van hem over; nl alle levende dingen een naam geven. Nee wij gaan echt niet bloot hoor!

2: The lady and the Tiger:

Over de strijder Sanjar, die verliefd wordt op de koningsdochter. Ze worden betrapt en hij wordt in zijn rechtszaak gedwongen te kiezen tussen twee deuren. Achter de ene staat een hele mooie vrouw, achter de andere een tijger. De koningsdochter komt erachter achter welke deur zich wat bevindt. Na een verscheurende beslissing, geeft ze hem een teken.. Welke deur heeft ze gekozen..:)?

3: Passionella:

Pasionella is een schoorsteenveegster die ervan droomt om een filmster te worden. Op een dag wordt ze ontslagen en haar televisie stopt er ook plotseling mee. Dan verschijnt een ‘peetmoeder’ in de kapotte tv en maakt haar droom werkelijkheid—de uren tussen het nieuws en de laat-laat show is Passionella een filmster.

Stuk voor stuk heerlijke -heel grappige en mooie, interessante thema’s met veel ruimte voor eigen invulling aan vormgeving, bewerking en interpretatie!

  • De repetities zijn op vrijdagavond van 19:00 tot 22:00 en vinden plaats in de NJMT studio op de Baarsjesweg 279 ( Bij het Surinameplein)
  • Vrijdag 4 oktober gratis kennismakingslessen
  • Vrijdag 11 oktober t/m vrijdag 3 juli repetitieweken (behalve de reguliere schoolvakanties)
  • De voorstellingen zijn op zondag 5 juli 2020 in Theater de Kunstgreep in Oostzaan
  • Kosten 3 repetitie-uren per week: 77,50 per maand, korting voor leerlingen NJMT

    Opgeven kan via: www.njmt.nl