Na maanden van repeteren, teksten leren, muziek instuderen, decors bouwen en kostuums naaien, is het dan bijna eindelijk zover: TITANIC.

Theaterkoor Caecilia:

Dit koor is opgericht in 1925. Het bestaat dus al heel lang en wij hebben dan ook al super veel producties gedaan. Zoals Hairspray, Petticoat, Evita en ga zo maar door! Elk jaar zijn er weer audities voor de musicals. En dit jaar is het dus de musical Titanic geworden!

Een deel van het jaar wordt er vooral lekker gezongen met elkaar onder professionele leiding van muzikaal leider Lodewijk Busscher. De maanden voor de uitvoeringen in november komen er extra dansrepetities bij en wordt de zang gecombineerd met acteren, regie en dans onder professionele leiding van regisseur Richard Sprokkereef. Sarah van der Pol is onze choreograaf. Tenslotte komen zo tegen de voorstellingen het oefenen in het decor, met kostuums en grime aan bod, samen met het orkest

Titanic

Het verhaal van de Titanic wordt door diverse personages verteld. Via de eigenaar van het schip, de scheepsbouwer, de kapitein, de stoker, de marconist, de man in het kraaiennest en drie Ierse meisjes, die het plan hebben opgevat om naar Amerika te emigreren in de hoop daar een beter leven te kunnen opbouwen. Tegelijkertijd gaat het over het standenverschil: De rijke passagiers, die gemakkelijk een reddingssloep konden bemachtigen, de middenstanders, die er al om moesten vechten en de armoedige immigranten, die werden opgesloten om te voorkomen dat ze een plek zouden innemen in de reddingsloepen.

Gaat u mee met ons aan boord? Want geloof me, dit wilt u niet missen!

We spelen op 23, 24, 25 november in de Stadsgehoorzaal Kampen.

Kaarten zijn te reserveren via:http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/theaterkoor-caecilia-titanic/

Wees er snel bij, voordat de boot zonder u vertrekt!