Op 20, 21 en 22 september speelt Theatergroep SPOT in Theater de Nieuwe Regentes in Den Haag de vrolijke musical All Shook Up in een regie van Laura Burgmans.

Het succes van het afgelopen seizoen, waarin Theatergroep SPOT de musical Parade op de planken bracht,is beloond met zes longlist nominaties (waaronder ‘Beste Musical’) en 1 shortlist nominatie voor ‘Beste Mannelijke Bijrol Drama’ bij de Amateur Musical Awards. Dit jaar kiest Theatergroep SPOT voor de uitdaging om het komische stuk All Shook Upop de planken te zetten. Deze Amerikaanse jukebox musical zit vol humor en liefde en neemt je mee naar de 50-er jaren. Het is een komische voorstelling met talloze nummers van Elvis Presley, zoals “Heartbreak Hotel” en “Can’t Help Falling in Love”. Een feest van herkenning voor jong en oud, waarbij het publiek nog lang zal nagenieten van de vrolijke stemming en prachtig gearrangeerde nummers. De productie is nog steeds favoriet bij professionele en amateurgezelschappen over de hele wereld.

Laura Burgmans regisseert deze retro hertelling van Shakespeare’s Twelfth Night, waarbij de liefdesverhalen extra aanzet krijgen met de muziek van Elvis. De swingende arrangementen worden gespeeld door een 15-koppig live orkest onder leiding van Richard FitzHugh. De zang- en dansbegeleiding zijn in handen van respectievelijk Anne Aerts en Dennis Spanjer.

Theatergroep SPOT is een theatervereniging die al ruim dertig jaar in de regio Den Haag musicalproducties verzorgt. Daarnaast heeft Theatergroep SPOT haar producties uitgebreid met het opvoeren van toneelstukken, waarvan het Shakespeare-stuk Midzomernachtdroom afgelopen lente een daverend succes was! De leden van Theatergroep SPOT dragen allemaal hun steentje bij aan de totstandkoming van de producties door bijvoorbeeld zelf decors en kostuums te maken. Tevens is Theatergroep SPOT ook in koorvorm ieder jaar aanwezig op de Royal Christmas Fair aan het Lange Voorhout in Den Haag.

In het kort

Productie: All Shook Up

Van: Theatergroep SPOT

Speeldata: 20, 21 en 22 september 2018

Aanvang: Vrijdag om 20:15 uur, zaterdag om 14:15 en 20:15 uur en zondag om 14:15 uur

Waar: Theater de Nieuwe Regentes, Weimarstraat 63, Den Haag

Reserveren:  Via www.theatergroepspot.nl

Kosten: €20,50

Foto: Franck Doho Photography