Wie is de mol is voorbij. Als je geraden hebt wie de mol was smaakt dat vast naar meer. En wist je het niet, dan is een herkansing wel zo fijn. Dat kan ook bij Stichting NoNonsense. De Theatergroep presenteert dit jaar de musical Wie is de rat…?  Acht kandidaten binden onder leiding van presentator Rat Groenevelden de strijd aan om zo veel mogelijk geld te verdienen voor de pot.  Maar minstens één iemand doet zich anders voor dan ie is….. de rat! Het publiek heeft dit jaar een belangrijke rol in het stuk. Op de tribune kan men meespeuren naar de rat en zo meespelen. Degene die het minst weet, ligt uit het spel.

De groep heeft zelf gekozen om over het bekende televisieprogramma een musical te maken. Met een knipoog en een eigen draai heeft docent Nick van Kuipers daarna het script geschreven en passende nummers gezocht om zo een verrassende musical te presenteren. Ook geschikt voor mensen die het programma niet kennen.

De Theatergroep repeteert wekelijks en heeft veel plezier gehad bij het instuderen en het zoeken naar hints en aanwijzingen zodat het publiek uiteindelijk de goede rat kan vinden. Of niet natuurlijk!

De musical wordt opgevoerd in het Chassétheater in Breda op zaterdagavond 29 juni en zondagmiddag 30 juni. Kaarten zijn verkrijgbaar via het Chassétheater.

Kijk voor meer informatie over onze musicals en musicallessen op www.stichtingnononsense.nl. We kunnen per september weer nieuwe leden gebruiken. We repeteren op woensdagavond van 19.30-22.30 uur in ’t Rijens Vat in Rijen. Wie weet sta jij volgend jaar met ons op de planken.