De leukste clown van de Lage Landen is ook dit seizoen weer te zien in de theaters bij jou in de buurt. Met zijn show Bumba en het Magische Wonderboek tourt Bumba heel Nederland door. En hij komt niet alleen, want Bumba neemt al zijn trouwe vriendjes mee. Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby! De show Bumba en het Magische Wonderboek is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het aangepaste licht- en geluidsniveau maakt deze show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten. Dus zet je clownsneus op en bezoek het theater met Bumba en zijn circusvriendjes!

Inhoud

In deze feestelijke Bumba show worden de jarige Lies en Lars verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in met Bumba en al zijn vrienden uit het circus. Dat wordt een heel speciaal verjaardagsfeest! Komen jullie ook? Na de show mogen de kindjes met Bumba op de foto!

Praktische informatie 

Bumba en het Magische Wonderboek is van 6 oktober 2018 tot en met 19 mei 2019 te zien in de Nederlandse theaters. Kijk voor de actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.com. De trailer voor de nieuwe show bekijk je hier.

Tickets voor deze vrolijke show zijn te koop aan de kassa’s van het theater en via www.tickets.studio100.nl.