Op zondag 10 december gaan Stichting Theater in Leven & Music All Around in première met de familiemusical ‘De Leeuw, de Heks en de Kleerkast’. Een cast bestaande uit 15 kinderen, 20 tieners en 9 volwassenen heeft ruim een jaar gerepeteerd aan deze musical die het verhaal vertelt van een viertal kinderen uit Engeland dat in het magische Narnia verzeilt raakt.

In ‘De Leeuw, de Heks en de Kleerkast’ ontdekt Lucy per ongeluk het magische land Narnia achter de kleerkast. Al snel neemt ze haar broers en zus mee naar dit vreemde land waar dieren kunnen praten en feeën en faunen echt bestaan! Maar in Narnia is het door de vloek van de Witte Heks eeuwig winter. Samen met de leeuw Aslan gaan Peter, Susan, Edmund en Lucy de strijd aan om Narnia voorgoed van de vloek te bevrijden. ‘De Leeuw, de Heks en de Kleerkast is een familiemusical (6+) naar het wereldberoemde verhaal van C.S. Lewis.

De 44-koppige cast bestaat uit leerlingen van musicalschool Music All Around. Inmiddels staan deze spelers in hun vijfde grote musicalproductie. Door de jaren heen is het niveau van de spelers zo gegroeid, dat Stichting Theater in Leven en Music All Around de mogelijkheid wilde creëren zich in een semi-professionele theatertour aan een groter publiek te presenteren.

De vocale leiding ligt in handen van Jenneke Wouters (speelde o.a. in ‘Fame’ & ’Pendragon’ van Theaterplan, ‘Jeckyll & Hyde’ van het NME en is inmiddels al 10 jaar werkzaam geweest als regisseur en musical docent bij o.a. het Nationaal Jeugd Musical Theater). De choreografie wordt verzorgd door Siep Glastra van Loon (was te zien in o.a. ‘Kruistocht in Spijkerbroek’ en ‘Oorlogswinter’ van het NJMT en is momenteel werkzaam als dansdocent en regisseur). Gezamenlijk hebben zij de regie over deze voorstelling.

Tickets & info
De voorstelling ‘De Leeuw, de Heks en de Kleerkast’ is vanaf 9 december 2017 te zien in de volgende theaters:
za. 9 december – Cultuurcentrum Deurne in Deurne (try-outs)
zo. 10 december – Munttheater in Weert (première)
zo. 17 december – Markant in Uden
vr. 22 december- De Leest in Waalwijk
za. 23 december – Schouwburg Venray in Venray
zo. 24 december – De Schalm in Veldhoven

Meer informatie over de voorstelling vindt u op www.narniademusical.nl.

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van VSBfonds.