Rent is een Amerikaanse rockmusical, gecreëerd door Jonathan Larson. De musical gaat over een groep jonge kunstenaars in New York die te maken krijgen met aids, geaardheid en financiële problemen.
Wij zijn op zoek naar spelers tussen de 18 en 40 jaar oud met enige ervaring in zang, dans en spel, je moet bijvoorbeeld in staat zijn zelf de basis van de muziek en teksten in te studeren.
Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen aan deze productie? Stuur dan een mail naar audities@theaterdeleeuw.nl met daarin je:
–    CV
–    Showreel (Niet verplicht)
–    Stemsoort
–    Motivatie om mee te doen aan deze productie

Rollen Rent:

Wij zijn voor deze productie op zoek naar de volgende rollen:
–       Mimi
–       Roger
–       Angel
–       Collins
–       Benny
Naast de hoofdrollen is er plek voor 7 ensemble leden die verschillende kleine/bijrollen in zullen gaan vullen. Er is plaats voor 4 mannen en 3 vrouwen.

Auditie:

Voor de auditie van 18 november houd je rekening met het volgende:
•    Je bereidt een eigen liedje voor. Houdt bij het uitzoeken van je nummer rekening met de eventuele rol waar je voor komt auditeren. Kom je bijvoorbeeld voor Roger, zorg dan dat je ook een liedje van hem instudeert. Kies je voor een nummer buiten het RENT repertoire zorg dan dat er een midifile beschikbaar is waarbij je mee kunt zingen en zoek het in het de style van de musical RENT.
•    Trek sportieve kleding aan want een dansronde is ook onderdeel van de auditie.
•    Een onderbouwing voor je auditie, kom je voor een rol of voor ensemble?
•    De tijd waarop je verwacht wordt krijg je in de week voor de auditie toegestuurd.

DATA

13, 14, 15, en 16 november 2019 spelen wij 5 voorstellingen van RENT in Theater de Leeuw Arnhem.  Het repetitieproces zal in januari starten en zich vooral in de weekenden concentreren.
Inschrijven kan tot 9 november 2018