Deze vrolijke musical gaat over het verhaal van ‘The Wedding Singer’ Robbie Heart, een favoriete bruiloftszanger in 1985. Hij is dé sfeermaker op feesten en partijen, totdat zijn verloofde hem op hun trouwdag laat zitten. Volledig in de war, maakt Robbie daarna van elk huwelijk net zo’n puinhoop als hij van zichzelf maakt. Maar dan ontmoet hij Julia, een leuke serveerster, op wie hij stapelverliefd wordt. Het enige probleem is dat zij op het punt staat om te gaan trouwen met Wallstreet-boy Glen. Robbie doet er vervolgens alles aan om te voorkomen dat hij de vrouw van zijn dromen misloopt. Gaat ‘The Wedding Singer’ dit lukken?

Met het verkrijgen van de rechten van de mooie en met veel humor doorspekte feel-good musical ‘The Wedding Singer’, is het Djemm! weer gelukt om weer een heel mooie productie te vinden. Te zien in theater de Leest in Waalwijk op 5, 6 en 7 oktober 2018. Djemm! staat voor een kwalitatief hoogstaande musicalproductie met louter en alleen toptalenten uit de regio. Een professioneel live orkest completeert het geheel.

Opnieuw dus een geweldig leuke musical door musicalgroep Djemm!

Kom genieten van het leuke verhaal, de mooie en vrolijke muziek en de spetterende dansen. De kleding en decors zijn helemaal af. Kortom: een musical voor een heerlijk avondje of middagje uit! Een groot live orkest completeert het geheel. Meer info over Djemm! via info@djemm.nl

Bestel nu uw kaarten zodat u dit musicalspektakel niet gaat missen!
Kaarten via www.deleest.nl of het bespreekbureau tussen 11.00 en 13.00 uur op werkdagen 0416-331751.