Na het grote succes van The Rozettes in 2014 en 2015 en De Grande Finale in 2016, keert Frank Sanders komende augustus terug in het theater met The Rozettes. Met een compleet nieuw verhaal van Allard Blom en in regie van Paul van Ewijk is de The Rozettes 4 ever slechts 20 keer te zien in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. 

Net als voorgaande seizoenen kruipt Frank Sanders in de huid van de flamboyante Lady Felice. Wesley de Ridder schittert weer als Ashley Knight. Nieuw in de cast zijn Mitch Wolterink als Bouncy en Samir Hassan als Miss Matchy Rose. Aan de piano Guus van Wolde, die ook het eerste seizoen van The Rozettes muzikaal begeleidde. Het script is net als voorgaande voorstellingen geschreven door Allard Blom, de regie is ook dit jaar in handen van Paul van Ewijk en de kostuums zijn wederom van de hand van Jan Aarntzen.

Het verhaal

Ashley Knight (Wesley de Ridder) opent in hartje Amsterdam haar eigen club: de Knight Club.Ze begeleidt voor die opening het jonge talent Bouncy (Mitch Wolterink). Maar dan staat Felix (Frank Sanders) voor de deur: De vroegere mentor van Ashley. Felix heeft zijn club op Ibiza even in de steek gelaten om een verschijning te maken tijdens de opening van de Knight Club. En hij heeft de jonge Alex (Samir Hassan) meegenomen. Maar zit Ashley nog wel te wachten op de goede raad van Felix? En zit Ashley tijdens de opening wel te wachten op Felix’ alter ego, Lady Felice?

The Rozettes 4 ever is een confrontatie tussen jong en oud, tussen toen en nu, tussen kunst en vermaak. Maar bovenal is dit vierde deel van The Rozettes sage een weerzien met onweerstaanbare types als Lady Felice en Ashley Knight en een kennismaking met spannend, nieuw talent. 

Met: 

Frank Sanders 
Wesley de Ridder 
Mitch Wolterink 
Samir Hassan 

Piano: 
Guus van Wolde 

Script: 
Allard Blom 

Regie: 
Paul van Ewijk 

Klik hier voor meer informatie en kaarten

Lees ook:
Een avond met Lady Felice en Frank Sanders