Vandaag speelt de muzikale voorstelling “The Rozettes” haar laatste voorstelling in een volledig uitverkochte Theaterstudio Amsterdam. In de cast niemand minder dan Frank Sanders, Ivo Chundro, Ara Halici en Sander Vissers die begeleid worden door Guus Wolde op de piano.

Frank Sanders heeft 17 jaar niet op het toneel gestaan maar toen hij bij de showcase van zijn eigen opleiding een nummer met Ara Halici speelde en daarna bij het jubileum van Koninklijk Theater Carre weer op het toneel stond, ging het bloed weer kriebelen en besloot hij te beginnen aan “The Rozettes”. The Rozettes werd geregiseerd door Paul van Ewijk en het script is van de hand van Allard Blom. De mooie kleding werd verzorgt door Jan Aartzen en de choreografie door Ivo Chundro.
Frank Sanders speelt Felice op een mooie dramatische manier in zijn strijd met het verleden. Vasthoudend aan wat is geweest en beschermt door degenen die hem liefhebben en hem niet durven te confronteren met de waarheid, een leeg theater en te weinig inkomen. 
 The Rozettes reprise-4
Ara Halici en Ivo Chundro spelen de rollen van de oude garde in The Rose, Mimi Pussay en Chocó Flanel, die samen bezig zijn met het adopteren van kind. Aangezien ze daarvoor een vast inkomen nodig hebben en hun baan in “The Rose” onvoldoende zekerheid biedt, gaat Ruby op zoek naar de kantoorbaan die hij al had en hij zo haatte. Alles voor een kind. Ara Halici en Ivo Chundro hebben voor de herneming de rollen overgenomen van Wesley de Ridder en Ruben Kuppens. In slechts tien dagen repeteren hebben Ivo en Ara hun rollen moeten leren. Nu, vele voorstellingen verder passen de rollen Ara en Ivo als de mooie handschoenen die gebruikt worden in de show, met stijl, élégance en gevoel voor drama maar ook de juiste timing voor komische momenten.
The Rozettes reprise-2
Intussen is Sandy Beaches aangekomen in de club en heeft zo zijn eigen mening over de totaal verouderde nachtclub, het repertoire en vooral Felice die volgens hem is blijven hangen in de tijd. Sander Vissers speelt de rol van Sandy Beaches verfrissend, sprankelend en waarbij hij op gepaste wijze terugvalt in de mooie breekbare momenten. Sander Visser heeft veel van zijn talenten in deze mooie kleine productie laten zien.
The Rozettes reprise-3
Na de voorstelling van vandaag zullen de deuren van “The Rose” zich voorgoed sluiten in de intieme Theaterstudio Amsterdam waar veel producties hun repetities doen maar waar ook mooie kleine voorstellingen het daglicht zien. Op de website van de Theaterstudio kunt u het programma bekijken. .
The Rozettes toont aan dat er voldoende mooie producties zijn waarbij het publiek volop kan genieten van prachtige kleine producties als The Rozettes.
Voor de fotoreportage klikt u hier. 

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Twitter? Volg ons op Twitter en klik hier.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Facebook ? Like ons op facebook en klik hier.