Musicalgroep Face speelt op 13 en 14 oktober in de Stadsschouwburg in Haarlem de vrolijke musicalcomedy The Pajama Game. (Her)beleef de jaren vijftig in een musical vol romantiek, humor, zang en dans. Doe mee aan de prijsvraag en win nu de eerste kaarten.

The Pajama Game: Werknemers van de ‘Sleep-Tite’ pyjamafabriek eisen een loonsverhoging wanneer Babe Williams, voorzitster van de klachtencommissie, valt voor de charme van de nieuwe bedrijfsleider Victor Sorokin. Het gevolg: een stormachtige relatie tussen directie en arbeiders… tussen man en vrouw. Face speelt The Pajama Game op 5, 6 en 7 oktober in Theater de Meerse in Hoofddorp en op 13 en 14 oktober in de Stadsschouwburg in Haarlem. Kijk voor kaarten en meer informatie op www.musicalface.nl.

Win kaarten!

Win nu gratis kaarten! Vind en geef het antwoord op de volgende vraag op www.musicalface.nl: op welk boek is de musical The Pajama Game gebaseerd?

Vrolijke musical voor het hele gezin

Met The Pajama Game biedt Musicalgroep Face een gezellige avond of middag uit voor het hele gezin. De jaren vijftig herleven in deze vrolijke familievoorstelling, destijds verfilmd met Doris Day in de hoofdrol. Face daagt zichzelf na twee serieuze musicals (Titanic en Willem van Oranje) uit met deze productie vol humor en gepassioneerde dans en zang. Face wordt in haar uitdaging begeleid door Martijn Egelmeer (regie en choreografie) en Frank Affolter (muzikale leiding).

Musicalgroep Face

Face is de in 1993 opgerichte amateur musicalvereniging van de gemeente Haarlemmermeer. Alle leden van Face en vele vrienden en kennissen leveren ook achter de schermen hun bijdrage aan de totstandkoming van de producties: een Face-musical is letterlijk en figuurlijk een samenspel. Tot de recente producties van Face behoren Willem van Oranje (2010), Titanic (2009) en Midzomernachtsdroom (2008).

Meer informatie en kaarten: www.musicalface.nl.