De musical The Lion King viert op woensdag 17 oktober aanstaande haar tweede verjaardag in het AFAS Circustheater in Scheveningen en trakteert de LINDA.foundation. Linda de Mol, initiatiefneemster van dit fonds, is deze avond aanwezig en zal door Albert Verlinde en de cast verrast worden met een cadeau. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Het wordt echt een heel bijzondere avond waar we samen met het publiek, de cast en een heleboel bekende genodigden het succes van The Lion King vieren.” Ook Linda de Mol kan niet wachten tot het zover is: “Wat bijzonder dat The Lion King haar tweede verjaardag, op de internationale dag van de armoede, met ons wil vieren. Wij zijn daar bij de LINDA.foundation ontzettend blij mee.”

Over The Lion King

The Lion King is exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen en al twee jaar de plek waar families samen het verhaal van Leeuwenkoning Simba beleven. Met de beroemde muziek van Elton John en Tim Rice, de bekende karakters als Simba, Nala, Timon en Pumbaa en het tijdloze verhaal over hoop, liefde en moed. De Koning der Musicals mocht in Nederland al meer dan een miljoen bezoekers ontvangen en werd bekroond met de Publieksprijs voor Beste Musical. Wereldwijd trok de musical meer dan 90 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards. Meer informatie: www.thelionking.nl
 

Over LINDA.foundation

LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen zij meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.
De LINDA.foundation stelt zich ten doel cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Vanaf de start in 2013 hebben zij al meer dan 12.000 gezinnen gesteund.