De grootste kerstbeleving van het jaar vind je op zondag 22 december in de Antwerpse Lotto Arena je kan er dan voor de 2de keer terecht op ‘The Christmas Show’. André Hazes, die het voorbije weekend drie keer Ahoy in Rotterdam helemaal uitverkocht, is blikvanger, want het is de allereerste en enige keer dat hij dit najaar kerstliedjes zingt. Verder staan  Christoff, Wannes Lacroix (‘The Voice’), Belle Perez en Tinne Oltmans met musicalsterren Hans Peter Janssens, Nordin De Moor en Goele De Raedt op het podium.

Zij worden begeleid door een spatgelijk showballet, een stralend kinderkoor en een liveband. Daarnaast maakt theaterproducent Deep Bridge graag ruimte vrij in de show voor nieuw, onbekend, veelzijdig talent. “Programma’s als ‘The Voice’ en ‘Belgium’s Got Talent’ bewijzen nog steeds dat er een massa talent rondloopt in Vlaanderen. Wij geven hen graag kansen, niet alleen via onze ‘The Musical Academy’, maar ook door hen een spot te geven op ‘The Christmas Show’. Op 22 december willen we een groot spektakel creëren en het publiek een magische avond bezorgen met de nodige waaaaauws, aaaaahs en oh’s! Daarvoor zijn we op zoek naar spectaculaire acts. Ben je een acrobatisch rolschaatsduo, jongleer je met motors, kan je vuur spuwen in de vorm van een vikingboot, zwem je met slangen in een zwevend zwembad of hebben jullie een dance-team dat eigenlijk op The Strip in Las Vegas hoort te staan? Dan heb je de spectaculaire act die wij zoeken. Op woensdag 6 november houden wij in Antwerpen audities en het spreekt voor zich dat je ook op zondag 22 december 2019 vrij bent om in de Lotto Arena te schitteren op ‘The Christmas Show’. Je bent volledig vrij om te doen wat je wil, zolang jij ons en het publiek maar op een positieve manier kan verrassen;”

Schrijf je in via https://deepbridge.be/nieuws/the-christmas-show-zoekt-verbluffende-acts/ .  Heb je een video, dan is het leuk als je die even doorstuurt.

Deep Bridge zoekt ook een spontaan publiek dat zich op woensdag 6 november kan vrijmaken. Op de selectiedag, die in Antwerpen plaatsvindt, hebben zij de belangrijke taak om met de jury mee te oordelen over de act. Heb je interesse en ben je beschikbaar, schrijf je dan in via https://deepbridge.be/nieuws/the-christmas-show-zoekt-verbluffende-acts/

Tickets voor ‘The Christmas Show’, op zondag 22 december 2019 in de Antwerpse Lotto Arena met o.a. André Hazes, Christoff, Belle Perez, Wannes Lacroix, Tinne Oltmans, Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Nordin De Moor, kan je bestellen op www.deepbridge.be

OVER DEEP BRIDGE

Deep Bridge werd in het voorjaar van 2017 opgericht. Het huis maakt musical en theater voor een breed publiek en benadert zijn voorstellingen altijd met een gezonde dosis gekheid. Deep Bridge kiest voor een mix van lokale, nieuwe producties en eigen versies van internationale titels.

In een eerste jaar tekende het huis voor de ‘Rocky Horror Show’, ‘Ridders van de Ronde Keukentafel’ en ‘Doornroosje’. In het tweede seizoen werden daar heel wat voorstellingen aan toegevoegd: ‘Er was Eens…, het Sprookjesconcert’, ‘Meiskes & Jongens’ met muziek van Raymond van het Groenewoud, ‘The Christmas Show’, en recent ‘Monty Python’s Spamalot’ en ‘Assepoester’.

Dit seizoen staan ‘La Cage aux Folles’ met onder andere Koen Crucke en Koen Van Impe op de agenda, ‘Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen’ met Maureen Vanherberghen en vanaf februari 2020 een eigen, volledig Vlaamse versie van ‘MAMMA MIA!’ op stapel. Voor die laatste wist Deep Bridge een verrassende cast samen te stellen met onder andere Ann Van den Broeck, Evi Hanssen, Tinne Oltmans en Michiel De Meyer.