Zeven weken voor de eerste repetitiedag van THE ADDAMS FAMILY, de grootste reizende musical van het komende theaterseizoen, maakt producent TEC Entertainment bekend dat de Nederlandse versie van de Broadway hit-musical van 13 tot en met 31 maart 2019 verlengd zal worden in het DeLaMar Theater in Amsterdam.  De volledige cast van THE ADDAMS FAMILY zal zondag 26 augustus a.s. voor het eerst te zien zijn tijdens de AVROTROS Musical Sing-a-Long, die wordt uitgezonden op NPO 1 om 21.15 uur.

Producent Marc Muller is uitermate trots de verlenging bekend te kunnen maken. “Tijdens de repetitie voor het optreden van THE ADDAMS FAMILY op de Musical Sing-a-Long hebben we vandaag onze top-cast en creatives kunnen vertellen dat we extra voorstellingen gaan geven in Amsterdam. Sinds de allereerste aankondiging van THE ADDAMS FAMILY hebben wij enorm veel positieve reacties mogen ontvangen, waardoor we konden besluiten te verlengen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het hele team is bijzonder blij dat we de tournee van THE ADDAMS FAMILY volgend voorjaar kunnen afsluiten in het DeLaMar.” De eerder al geplande voorstellingen in de RAI Amsterdam worden verplaatst naar het Delamar Theater. Personen die een kaartje voor een van die voorstellingen hebben gekocht worden de komende dagen op de hoogte gebracht van de verandering van het theater.

THE ADDAMS FAMILY is de grootste reizende musical in Nederland en een hilarische voorstelling met een absolute sterrencast. Hoofdrollen worden gespeeld door Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp en Tony Neef. Samen met een live orkest, de nieuwste special effects en een ongeëvenaard decor maken ze van THE ADDAMS FAMILY de meest spraakmakende show van het nieuwe seizoen. Naast de eerder genoemde hoofdrolspelers schitteren verder o.a. Marjolein Teepen, Irene Kuiper, Mylene d’Anjou, Dick Cohen en Terence van der Loo in deze spectaculaire humoristische productie. THE ADDAMS FAMILY is van 28 november 2018 tot en met 31 maart 2019 in een volledig nieuwe Nederlandse bewerking te zien in slechts negen theaters.