Waar de transferperiode in de voetbalwereld net gesloten is, komt team Pumps & Penalties nog met een wissel. De hoogzwangere actrice Maaike Martens speelt op zaterdag 13 februari in de Schouwburg van Utrecht de laatste keer de rol van voetbalvrouw Svetlana Korsakov. Haar rol wordt overgenomen door Hanneke Drenth.

Hanneke is o.a. bekend van cabaretduo Dames voor na vieren en haar werk voor het Vara radioprogramma Spijkers met Koppen. Op vrijdag 12 februari betreedt zij de eerste keer de grasmat in de rol van de Oekraïense verleidster.

De muzikale parodie Pumps & Penalties is een nieuwe productie van de makers van de hitmusical Vijftig tinten…de parodie. In deze parodie op de voetbalwereld draait het om de zoektocht naar rijkdom, roem en uiteindelijk ware liefde. Alle clich├ęs uit ‘het voetbalwereldje’ komen voorbij. Een avond vol voetbal, streaken, lama’s, hooligans en (chantage)tactieken. Naast Maaike Martens & Hanneke Drenth spelen Birgit Schuurman, Rutger de Bekker, Rein Hofman, Eva Poppink, Juneoer Mers, Jolanda van den Berg en Han Oldigs.Deze parodie duurt precies 2×45 minuten plus blessuretijd met rust, sudden death en strafschoppen.