Musicalartiesten Pearl Jozefzoon (Legally Blond, Hairspray), Clayton Perotti (The Lion King, Tarzan, Soul of Motown) en Aisata Blackman (Soul of Motown, Sister Act) brachten afgelopen week samen met producent Shows&Events drie maal het tributeconcert “One moment in time”

Ook de Voice of Holland finalisten Sharon Doorson en Shary-An waren van de partij. De nieuwe generatie artiesten van Nederland bracht een eerbetoon aan artiesten die hen geinspireerd hebben en een voorbeeld waren of zijn. Bijzonder feit was dat artiesten een groot deel van het concertprogramma zelf samenstelden.

Het tributeconcert, ‘One Moment in Time’, bracht een hommage aan grote artiesten als Whitney Houston, Michael Jackson, Donna Summer, James Brown en vele anderen. Maar niet alleen het repertoire van overleden artiesten kwam aan bod, zo werden hits van Tina Turner, Lionel Richie, Aretha Franklin en Diana Ross ook verwerkt in het eerbetoon. Onder begeleiding van de band van Bernd van den Bos ging het dak eraf en stond jong en oud al snel te swingen op de meeslepende muziek.

Voor de fotoreportage klikt u hier.