Een avond met live musicalmuziek, waarbij verschillende getalenteerde zangers uit de regio (solo/duetten/groep) begeleid worden door een pianist. De klassiekers krijgen een plekje maar ook recente shows zullen de revue passeren. De sfeer is die van een underground café met een open bar. Studio Broadway is een nieuw initiatief waarmee een smeltkroes van semi-professionele zangers gecreëerd wordt uit verschillende theatergezelschappen in de regio.

Zangers:

Mix & Match, Adrienne van Ruiten, Carola Cortenbach, Fabienne Dallau, Hanno van der Loo, Joost Naaijen, Kelly Kwa, Leon Egberink, Maaike Jonkers, Mara Peters, Naomi Franken, Nikki van Bart, Nikki van Driel, Sanne de Beer

De zangers worden op de piano begeleid door Richard FitzHugh

De host van de avond is Arjos Pronk

Studio Dudok

Studio Dudok is een kleine zaal achterin Brasserie Dudok, aan de Hofweg in Den Haag. Voorheen als televisiestudio gebruikt, werd het tot op heden vooral doordeweeks gebruikt voor zakelijke verhuur. Vanaf nu is het ook beschikbaar voor culturele presentaties. Niet de hele week, maar specifiek op vrijdag, zaterdag en zondag. De zaal kan op allerlei manieren worden ingedeeld en opgesteld. Zittend kunnen we tussen de 50 en 80 mensen kwijt. Staand maximaal 100 mensen. Er zit ook een bar in de ruimte, en het heeft directe toegang tot de binnentuin.

Ga voor meer info en kaarten naar www.studiodudok.nl