Na het succces van de musical Aida in 2014 en Legally Blonde in 2015brengt Stichting Studentenmusical Sidera de musical “Spring Awakening” op de planken. Ook dit jaar zullen hier audities voor gehouden worden, om net als voorgaande jaren een talentvolle en gezellige groep samen te stellen.

Spring Awakening vertelt het verhaal van een groep opgroeiende tieners met een extreme drang om zichzelf te ontdekken. Terwijl de regels van de kerk, leraren en ouders de groep in een ijzeren greep houden, zijn de jongeren helemaal klaar om zichzelf, elkaar en hun seksualiteit te ontdekken. Het belooft een stuk vol drama, passie, uitdagingen en diepgang te worden!

De audities vinden plaats op vrijdag 4 september om 19.30u in ‘Het Ald Weishoes’ in Venlo. Daarna wordt hier elke vrijdagavond hard gerepeteerd onder leiding van enthousiaste en professionele docenten:
Froukje Swart (afgestudeerd aan Artez bachelor Jazz en Pop) zal de zang verzorgen, Liselotte Kusters-Gijssen (Afgestudeerd als Docent Dans op Artez) de choreografie en Louisa Peters (studeert in 2016 af van de opleiding Docent Theater) zal de regie op zich nemen.

Aanmelden en meer informatie via: www.studentenmusicalsidera.nl
Foto Gaby Lejeune

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Twitter? Volg ons op Twitter en klik hier.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Facebook ? Like ons op facebook en klik hier.