Het is inmiddels een traditie: de soli van de laatste jaars studenten van de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater in de zolderzaal van Koninklijk Theater Carré. Onder de titel ‘Onbekend in Klein Carré’ presenteren de zestien studenten zich, verdeeld over twee weken in Klein Carré.

De deur zwaait open, de studenten doen een laatste check of hun rugzak goed zit, en maken zich klaar. Na drie jaar zit hun opleiding er nu bijna op. Twee weken lang nemem zij het publiek mee in hun belevingswereld op dit belangrijke punt in hun leven. En daarna? Dan is het tijd voor die grote sprong. En hoewel niemand weet waar ze zullen landen, is het duidelijk waar ze op zullen stijgen: op de zolder van het mooiste theater van Nederland, Koninklijk Theater Carré!

‘Onbekend in Klein Carré’ is te zien van woensdag 19 t/m zaterdag 22 februari en van woensdag 5 maart t/m zaterdag 8 maart. Alle voorstellingen beginnen om 20:00 uur. In de eerste week zijn te zien: Simon Brommer, Shaneequa Thelissen, Esmée Dekker, Sanne Franssen, Marvin Verheijden, Robin Pels, Marijke Castelijns en Lisa Emmerik. In de tweede week zijn te zien: Annefleur van den Berg, Martijn Broekaart, Julia Herfst, Nikki van Rossum, Kas Dekker, Buddy Vedder, Laura ter Horst en Megan Cameron.

Kaarten: € 11,- | Korting: € 9,-
Kaarten zijn te reserveren via mail: jaar3@franksandersakademie.nl.
Begeleiding en eindregie: Merel Bussink-Holl en Bas Groenenberg Muzikale begeleiding: Joni van Rossum
Vocal Coach: Margot Giselle

Lees ook:
Ook de 2e groep derdejaars F.S.A. laat mooie solo’s zien
Solo’s derdejaars FSA rollercoaster van mooie kleine verhalen
Tweede atelier derdejaars FSA mooie opmaat voor solo’s