Aanstaande zaterdag, 25 mei 2019, speelt de cast van ‘Stil in mij’ de laatste voorstelling in Spijkenisse en jij kunt daarbij zijn! Maak kans op kaarten voor deze speciale voorstelling.

Hoe kan je mee doen?  Vertel waarom jij deze kaartjes moet winnen. Stuur je motivatie naar: prijsvraag@Musicalsites.nl uiterlijk vrijdagavond  18.00. Deze actie delen op Facebook en/of Instagram mag altijd natuurlijk.

Stil in mij

Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat hun vriend van dezelfde leeftijd er niet meer is. En zo komen ook al die andere herinneringen naar boven.

Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks want wat weten ze nou helemaal van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je?

‘Stil in mij’ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.

De musical ‘Stil in mij’ is een pleidooi om elke druppel van het leven op te zuigen zolang het maar kan!

Meer informatie op: http://www.stilinmijdemusical.nl/

Lees ook:
Stil in mij voor iedereen herkenbaar