Op 29 april gaat voorstelling ‘Daar Bij De Waterkant’ van Stichting Vivendi in première in theater de Molen in Beuningen. Stichting Vivendi toert nu enkele jaren succesvol langs theaters, zorginstellingen en huiskamers in heel Nederland om ouderen en mensen met dementie mee terug te nemen naar de jaren ’50. “Ik heb mijn hele leven voorbij zien komen”, was een van de vele reacties op hun vorige voorstelling:  Zoals Het Klokje Thuis Tikt.

Ogen lichten op en emoties worden weer zichtbaar tijdens de voorstellingen van Vivendi. Professioneel muziektheater op maat: “De ene dag spelen we in een uitverkocht theater, de dag erna in een kleine huiskamer voor vijf mensen met dementie”, vertelt oprichtster Astrid Nijssen. Stichting Vivendi weet mensen op hun eigen manier te raken. “Er zijn 280.000 mensen met dementie in Nederland, maar er is geen medicijn. Met onze voorstellingen kunnen we wel verlichting bieden en dat is ons doel!”

Daar Bij De Waterkant

In het liedprogramma van 60 minuten dobbert Stichting Vivendi samen met het publiek langs de waterkant van vroeger. Het liedprogramma wordt gespeeld door Astrid Nijssen,  Julia Berendse (Liesbeth List) en Vérie Thijssen (Soldaat van Oranje). Met Joep van Leeuwen op de toetsen komen herinneringen weer tot leven met deuntjes uit de jaren ’50 en ’60 zoals “Ome Jan”, “Zeur niet” en “Ik zou je het liefste in een doosje willen doen.”

Op 29 april gaat deze voorstelling feestelijk in première in Theater de Molen in Beuningen.
kaartjes zijn beschikbaar via: www.stichtingvivendi.nl of bel naar: 06-22735076

“Ze praat nog maar zelden, maar zong nu alles mee.”

Naast Daar bij de Waterkant speelt Stichting Vivendi ook hun andere twee voorstellingen Zoals het Klokje thuis Tikt en Ranja met een Rietje. Alle voorstellingen zijn per direct te boeken. Neem voor meer informatie contact op met Stichting Vivendi via info@stichtingvivendi.nl of neem een kijkje op www.stichtingvivendi.nl.