De Volwassenengroep van Stichting Musical Stella Duce gaat seizoen 2019-2020 aan de slag met de musical Bad Girls. Een bekende musical voor de stichting, die hem in 2013 als een van de eerste amateurvereniging in Nederland al eens in het theater bracht.

De repetities zullen starten in oktober 2019, waarna in juni 2020 de voorstellingen zullen plaats vinden. In principe kan iedereen van 18+ mee spelen met deze voorstelling.  Meer informatie over contributie, aanmelden en artistiek team is te vinden via www.stichtingmusicalstelladuce.nl/badgirls

“De musical speelt zich af in de vrouwengevangenis HMP Larkhall. Het is het verhaal van de nieuwe idealistische hoofdbewaker Helen Stewart en haar strijd tegen de gevestigde oude garde Jim en Sylvia. Bovendien raakt zij ook nog verliefd op de charismatische gevangene Nikki. Ook volgen we de liefdesgeschiedenis, die zich ontwikkelt tussen Helen en charismatische gevangene Nikki. Door een tragische dood van een gevangene lijkt het erop dat Helen de strijd gaat verliezen, maar als de vrouwen erachter komen dat Jim er wat mee te maken heeft … bundelen zij hun krachten!”

Stichting Musical Stella Duce sluit niet uit, dat deze productie op locatie gespeeld ‘kan’ worden aldus productieleider Jelle Truijen van Stichting Musical Stella Duce. “Het verhaal leent zich er natuurlijk wel voor, maar eerst maar eens kijken of er een geschikte locatie te vinden is in Venlo of omstreken”.