Wij ontvingen onderstaande mail en willen graag belangeloos onze medewerking verlenen.

Bij Jesper is op november 2005 leukemie ontdekt. Hiervoor is hij in behandeling gegaan. Tijdens de behandelingen is de leukemie twee keer terug gekeerd. Hierdoor heeft hij in maart 2007 een beenmergtransplantatie ondergaan.

In september 2007 heeft de arts bij een controle ontdekt dat de leukemie voor de vierde keer terug was gekomen. Er was voor Jesper geen behandeling meer mogelijk. Dan ga je naar huis met hem zonder dat je weet wat er gaat gebeuren en hoe lang hij nog heeft. We hebben een heleboel mooie herinneringen gemaakt in de tijd die ons nog gegund was. Op 21-10-2007 is Jesper in mijn armen (mama) en heel dicht bij papa gestorven. Hij is 3 jaar en 7 weken geworden.
Jesper was een heel sterk, dapper en lief mannetje. Een kanjer die, ondanks wat hij meemaakte, ook nog gewoon kind was. Wij als ouders zijn ontzettend trots op hem!!!!

3

Inmiddels heeft Jesper in januari 2010 een zusje gekregen Kirsten, zij is nu inmiddels 5 en een paar maanden, en wij proberen als gezin Jesper een plaats te geven. Kirsten weet dat ze een broer heeft en dat hij, zoals zij zegt; “dood is en een ster is”. Het blijft voor ons een groot gemis waar je dagelijks mee geconfronteerd wordt.

6

Daarom zet ik mij vanaf nu in voor #KIKA. Het idee voor deze pagina kwam eigenlijk spontaan in mijn gedachten op.
Ik heb Ellen Evers, die de vriendin is van mijn hockeymaatje sinds een half jaar, benaderd hiervoor.
Nadat ik haar het idee had voorgelegd, kwam zij met dit mooie veilingstuk, een gesigneerde sweater.
Ondertussen ben ik alweer bezig met een tweede item via Tony Neef. Hij heeft mij een programmaboekje van de musical “Sonneveld” toegezegd, ook gesigneerd en met een cd.

Dus binnen 24 uur 2 items voor de veiling.!
De persoon die de veiling wint, mag het geboden geld zelf overmaken naar KIKA. Dus ik blijf daar helemaal buiten.
De pagina waarop de veilingstukken te vinden zijn is te vinden via de link: https://www.facebook.com/musicalsouvenirsKika

Steun deze actie en deel dit op Facebook en retweet de link.