Tussen de binnen denderende treinen op Haarlem Centraal station kwamen warme klanken uit de wachtkamer van de tweede klasse. Gisteravond maakten de eerste sterren van de het nieuwe programma van ‘Sterren op het Station’ voor een klein publiek hun opwachting. Musical on Demand onder leiding van Paul Keizer zet een elftal aan avonden neer waar 150 mensen in een intieme setting kunnen genieten van verschillende sterren.

Gisteren mochten Job Bovelander, Stefan de Kogel en Rick Sessink de spits af bijten. De heren hebben elkaar leren kennen bij Volendam de musical. Daar viel ook hun muzieksmaak wel uit op te maken, aangezien de heren het volledig bij het Nederlandstalige hielden.


Met muziek van onder andere de Drie J’s, Racoon, Marco Borsato, Acda en de Munnik, de Dijk en Claudia de Breij zongen de heren solo’s, maar ook gezamenlijk.

Stefan de Kogel moest even wennen aan de intieme setting. Het is ineens geen donker gat meer waar hij in zit te kijken, maar echt face to face met het publiek. Leuk, maar best spannend. Toch kwamen de heren lekker los en kwamen er prachtige liedjes de wachtkamer in. Stefan zorgde bij sommige nummers voor de drums en daarbij werden ze vergezeld door een pianist, die alle nummers van een mooi jasje voorzag.
De komende maanden is er elke maand een concert van elke keer een nieuwe sterren. Een mooie manier om dichtbij van een stel hele goede zangers en zangeressen van Nederlandse bodem te mogen genieten.
4 november: Operacetera
25 november: Hilke Bierman en Gerben grimmius
20 december: Irene Borst en Gerlinde Vliegenthart
6 januari: Lisa Berendse, Nicole Rushing en Desi van Doeveren
3 februari: Linda Wagenmakers en Jasper Taconis
3 maart: Edwin Schimscheimer en Yoran de Bont
7 april: Jimmy Hutchinson en Daan Smits
5 mei: Aangeraakt door liefde
19 mei: The Jukeboxboys
2 juni: Carmen Sars en Silke Rosanne

Kijk op www.sterrenophetstation.nl voor meer informatie.

Tekst en foto’s: Marloes Romeijn